DY0349 Blizga Sting Spindulių, Pelėsių Dervos Amatų, Silikono Formų dėl Epoksidinės Dervos, Keychain Pelėsis, "PASIDARYK pats" Derva, papuošalų gamyba


Nauja prekė

€1.38

€2.52

-45%



Žymos: gotikos skėtis, vyras sting ray, šiaudų topper, mickey pelėsių, metalo bakeware pelėsių, karoliai sting ray, krautuvas su nuotolinio valdymo, silikono formų liejimo formos, betono dekoras, "chanel" pelėsių, karuselė pelėsių.

"PASIDARYK pats" silikono formos derva, epoksidinė derva formų papuošalai

Dydis:6.4 cm*0,7 cm

Svoris:20 g

Medžiaga: silikonas

Įpakavimas: opp krepšys

spalva: rožinė

Klojiniai spalva yra rausva

Aukštos kokybės, ir tai lengva naudoti ir valyti

Ji yra Minkšta ir lengva naudoti, Lengva demolding, non-stick

Reitingas temperatūra: -40 c iki +210 c temperatūros.

Puikus, todėl silikono formos derva, epoksidinė derva formų papuošalai.moterims, pakabukas bižuterijos keychains Tinkamas mikrobangų krosnelė ir šaldytuvas.

Nemokamas pristatymas Tik siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu, Australija, Kanada, Jungtinė Karalystė, Jungtinės amerikos valstijos bus paprastai trunka nuo 15 iki 30 dienų atvykti, likusios pasaulio šalių, paprastai yra apie 20 iki 50 dienų atvykti.Galimybė siauras atsitiktinis ne mūsų kontrolės, kai kurie sklypai gali būti atidėtas, atsižvelgiant daugiau nei 30 ar 50 dienų atvykti.

1. Jei jums reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti laivybos būdas, EMS, DHL ar Fedex ir mokėti papildomai, laivybos mokestis (5-10 dienų atvykti jums).

2. Jei jūsų užsakyme visiškai $ 150. Mes Nemokamas pristatymas iki Greitas pristatymas ( kaip ARAMEX .SF.AVS .UPS.DHL.Federalinių ) galite 7-10 dienų, gavo sklypą.Arba greičiau.

Paslauga

1.Jei yra kokių nors problemų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes galime derėtis dėl ji.Mes stengiamės ją išspręsti pasitenkinimą.Jei jūs tikrai nenoriu, nenoriu, prašome juos siųsti atgal į mus per 7 dienas, ir Jums turėtų būti grąžinti laivybos kaina.Po to, kai mes gavome grąžinti prekes, mes suteikiame savo visa grąžinamoji išmoka.

2.jūs galite susisiekti su mumis bu trademanger kaip pirkti pranešimą arba rašykite mums, wewill atsakymą jums per 24 valandas, ir per 36 valandas savaitgalis.mūsų darbo laikas: ESU 8: 00 ~ PM 22:00 (Pekino laiku)

Atsiliepimai

1. Jums reikia ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate saticfied su iš daiktų ir paslaugų.

Spalva Rožinė
Modelio Numeris DY0349
Nepadori Nuotrauka No
Svoris 20g
Naudoti epoksidinės dervos formų papuošalai
Pritaikyti Didmenines Gamint.
dydis 6.4cm*0.7cm
Produkto Pavadinimas Silikono Formos "PASIDARYK pats"
Sertifikavimo CIQ
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Super Blizgus Blizgus
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Pelėsių Dervos Amatų Papuošalai pelėsių "pasidaryk pats"
padaryti keychain karoliai, Auskarai apdaila
Medžiaga Silikoninė Guma, Skystu Silikonu
Prekės Pavadinimas Desertas Namuose
Seksualinio Pobūdžio No

Parašyti atsiliepimą

DY0349 Blizga Sting Spindulių, Pelėsių Dervos Amatų, Silikono Formų dėl Epoksidinės Dervos, Keychain Pelėsis,

DY0349 Blizga Sting Spindulių, Pelėsių Dervos Amatų, Silikono Formų dėl Epoksidinės Dervos, Keychain Pelėsis, "PASIDARYK pats" Derva, papuošalų gamyba

Panašūs produktai