Non-Stick Meatball Maker Pelėsių Virtuvės Indų Šaukštas Nerūdijančio Plieno Įdaryti Meatball Įrašą "PASIDARYK pats" Mėsos Ryžių Kamuolys Maker Kepimo Įrankiai


Nauja prekė

€4.42



Žymos: didelis šaukštas, samtelis ledo, ledų šaukštu, įdaras kamuolys, salotos šaukštas, kailio pagalvę įdaru, paxo įdaru kamuoliai, sriubos šaukštas, meatball shaper, sunkiųjų pagalvę įdaru.

Jie Yra Labai Malonu ir Lengva, kad Vienodas Porcijas mėsos Kukuliai.Taupymo Pusę Savo Priėmimo Laiką!

TheHandyLife Meatball Makerwill padėti youmake restoranas-stiliaus meatballsright savo homeusing žirklių rankena veiksmų.

Tiesiog scoop jūsų maltos mėsos ir uždaryti rankenos forma kukuliai.Mėgautis jūsų virtuvės gyvenimą.

SAVYBĖS:

Aukščiausios kokybės medžiagos.Maisto kokybės nerūdijančio plieno meatball virimo aparatas.Jis yra pagamintas iš netoksiškų ir patvarus nerūdijančio plieno, nebus tamsėjimas ar lengvai oksiduojasi, didelio stiprumo, atsparumo korozijai, aukštos temperatūros poveikiui.

Non-Stick ir lengva valyti.Nerūdijančio plieno mėsos baller sklandžiai, kad maistas nebus lazdas į jį, todėl jį lengva valyti.

Patogu ir lengva Naudoti.Withclip galvos atidarymo dizainas .Įdėti smulkintą mėsą ant samtelis, tada prisekite jį, perteklius mėsa bus išspausti iš skylės.Pašalinti perteklių mėsos ir lengvai užbaigti meatball gamybos.

Įvairių programų.Tai alsogreat už scoopingmelon kamuolius, sausainių tešlos arba šerbetas, ryžių kamuolys ir pan.Ji taip pat gali beused už tortas pot, aitvaras pasirodo ar vonios bombų!

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Sidabrinė

Dydis: S(3.3 x 16,5 x 7.3 cm) / L(3,5 x 17.5 x 7.3 cm)

1 x HandyLife Meatball virimo aparatas.

PASTABOS:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Non-Stick Meatball Maker Pelėsių Virtuvės Indų Šaukštas Nerūdijančio Plieno Įdaryti Meatball Įrašą

Non-Stick Meatball Maker Pelėsių Virtuvės Indų Šaukštas Nerūdijančio Plieno Įdaryti Meatball Įrašą "PASIDARYK pats" Mėsos Ryžių Kamuolys Maker Kepimo Įrankiai

Panašūs produktai