ŠALIS DŽIAUGSMO 8Pcs Dirbtinio Šilko Gėlės Rožės, Gėlės, Puokštės, Vestuvių Nuotakos Šalis Namo Kambaryje Sodo Amatų PASIDARYK pats Apdailos


Nauja prekė

€11.46

€14.32

-19%



Žymos: dekoro gėlių sienos, teckel apdaila namo, paminklų papuošimai kambarys, artifici gėlių, žarna-vandens, sidabro gėlių puokštė, boho dekoras, stamen, gėlės brides, metalo amatų rožės.

Aprašymas

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Spalva: balta / rožinė

Dydis: visas ilgis apie 53cm / 20.87 cm, gėlės dydis apie 10cm / 3.4 cm

Medžiaga: šilkas, plastiko

Pakuotė: 8pcs

Panaudojimas: biure, sode, parduotuvių, miegamasis, valgomasis, kavos staliukas, palangės, balkonas, vestuvių, pobūvių, gimtadienio dovana , Motinos diena, Kalėdos, Valentino diena, Padėkos diena, ir t.t.

Ypatybė:

【Nekilnojamojo Ieškote】- Aukštos kokybės medžiaga, smulkių rankų, ir papildomi dažymo technologija.Gėlės ir lapai yra labai realus, su labai realios informacijos.Sunku būtų rasti, kad jis yra suklastotas gėlių.

【Niekada Glebti】- Tikroviški dirbtinų gėlių, kad lieka tik kaip šviežiai atrodantys ir gražus, metai po metų.

【Įvairios paskirties】- Puikus vestuves,šventes, vakarėlius, "PASIDARYK pats", puokštės, namų dekoro, parduotuvė, stalo centerpieces, vestuvių tvarka, nuotakos puokštės, nuotakos dušas, baby shower, vainikas ir kita apdaila.

【Paprasta Priežiūra】- gėlių nebus lengvai būti sugadintas arba prarastas.Jie pritaikyti visų rūšių oras, ir jiems nereikia kokio nors ypatingos priežiūros.

【Kūrybos "PASIDARYK pats"】 - galite sumaišoma ir suderinti kitos dirbtinės gėlės, rožės ir calla, kad specialų centerpieces gėlių išdėstymas!

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Dėl šviesos ir kompiuterio monitorius skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

3. Transportuojant, produktas gali būti suspaustas.Jei gėlė yra deformuotas, tai gali būti virtos su vandeniu arba pateikti saulė ar pateikti ranka.

4. Nes gėlės yra pusiau hermetiškai uždaryti ir transportavimo metu, jų kvapas šiek tiek, kai jos atidaromos.Prašome palikite gėlės gerai vėdinamoje patalpoje ir kvapai išnyksta per kelias dienas.

DUK:

Kaip priežiūra?

1. Ten būtų sukaupta dulkių, jei jūs įdėti jį į vietą, už labai ilgą laiką, galite naudoti plaukų džiovintuvą, su šalto vėjo, kad pašalintumėte dulkes.

2. Jei ji buvo labai purvinas, jums gali paskęsti jį į sūrų vandenį su didelės koncentracijos 10 minučių, tada pridėti neutraliu plovikliu, tada išskalaukite du kartus.

3. Nereikia plauti rankomis.Mes rekomenduojame, kad jums nereikia plauti rankomis, o ne plauti pernelyg dažnai.Ji išnyks, jei nuplaukite pernelyg dažnai.

4. Prašome don ' t įdėti jį po stipraus saulės.Tu geriau sausa tai fizinis vėjo.

Ar yra kokia nors spalva skirtumas tarp nuotrauką su produkto?

Dėl skirtingos kompiuterių monitorių ir šviesa, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš pateikdami užsakymą.

Bus produktą išnyks?

Jis negali lengvai būti prarastas, tačiau reikia pastebėti šie patarimai:

1. Prašome don ' t įdėti dirbtiniai augalai pozicijai pagal saulės ilgą laiką, arba jie bus prarasti savo ryškiomis spalvomis ir tapo vis labiau liūdna.

2. Prašome don ' t praleisti ilgą laiko išleisti dirbtiniai augalai vandens, ypač karšto vandens, ar gėlės išnyks.

3. Jei yra lipni dulkių, mes siūlome klientui naudotis minkštu šepečiu smuko į vandenį nuvalo švelniai žiedlapių ir lapų.Taip pat galite naudoti šviesos koncentracija sūriame vandenyje mirkti 2 valandas, tada švelniai suplakti, vėl švariu vandeniu, tada pakabinti džiūti vėdinamoje vietoje, saugoti nuo saulės ir dulkių šalinimo siekiant užtikrinti, spalvos vis dar žavus.

Ar produkto kvapas?

Dirbtinis ivy vynmedžių yra dažytos ir tvarkomi, Tai yra normalu, kad lapai gali būti šiek tiek kvapo.Jie yra netoksiški ir nekenksmingi, ir kvapas išnyks, po to dedamas į vėdinamoje aplinkoje kartu.

Bus transportas sukelti produkto deformuotas?

Jei gėlė yra deformuotas, tai gali būti virtos su vandeniu arba pateikti saulė ar pateikti ranka.

Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

Alipay (sąlyginio), Kredito Kortelės yra priimamos.

jei turite prašymą dėl daiktų, susisiekite su mumis arba pateikti pranešimą pagal užsakymą.

We will ship elementus per 7days po jūsų mokėjimą.(Atostogų, išskyrus atvejus).

Atidžiai patikrinkite savo pristatymo adresą ir informaciją, kad jūs galite gauti savo gerą laiką.

Pristatymo ir grąžinimo politika:

1. Mes paprastai procesą užsakymo per 24 valandas nuo išmokos gavimo.

2. Jei pasirinksite Cainiao Super Pasaulio Ekonomikos.Kai pakuotė palieka Kiniją, tai negali būti stebimi.Dauguma šalių turi apie 20-60 dienų.

3. Mezgimojoga.lt Standartinis Pristatymas yra apskaičiuota, kad imtis 15-60 dienų ir gali būti stebimi daugelyje šalies dalių.

4. Rekomenduojama pristatymas: Mezgimojoga.lt standartinis pristatymas - stabilesnė, saugesnė ir greitesnė.

5. Mes taip pat pateikti DHL, UPS, EMS ir kitų kurjerių paslaugomis.Jei jums reikia skubiai arba dideliais kiekiais, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Dropshipping ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visame pasaulyje.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Mes teikiame geriausius didmeninė kaina ir pasiūlyti geriausią prekių.

Dar negavo prekių ar geras žalą?

Jei jums nepatinka šis produktas;

Jei ji yra gauta, tačiau ji būti pažeista;

Jei jūs negavote tvarka;

Susisiekite su mumis ir mes galime išspręsti visas jūsų problemas.Prašome don ' t atidarykite ginčų ir duoti blogų atsiliepimų.

Prekės Pavadinimas ŠALIS DŽIAUGSMAS
Gėlė Rožė
Proga Vestuvės, Vestuvių Namų Šaliai Dekoro
Pakavimo Kiekis 8pcs
Modelio Numeris /
Stilius Gėlė
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
gėlių stilius Gėlių Filialas
Kilmės KN(Kilmės)
Visas Ilgis-apie 53cm / 20.87 cm
Spalva Balta / Rožinė
Tipas Rožė
Medžiaga Šilko, Šilko, Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

ŠALIS DŽIAUGSMO 8Pcs Dirbtinio Šilko Gėlės Rožės, Gėlės, Puokštės, Vestuvių Nuotakos Šalis Namo Kambaryje Sodo Amatų PASIDARYK pats Apdailos

ŠALIS DŽIAUGSMO 8Pcs Dirbtinio Šilko Gėlės Rožės, Gėlės, Puokštės, Vestuvių Nuotakos Šalis Namo Kambaryje Sodo Amatų PASIDARYK pats Apdailos

Panašūs produktai