Skaidraus Akrilo Dulkėms Makiažo Teptuku Organizatorius


Nauja prekė

€10.42

€26.04

-59%



Žymos: makiažas patiekalas, a b makiažas, lūpų cukraus, gyvūnų nemokamai makiažas, cosmetic organzier, makiažas eskizas.

Pakuotės Svoris : 470.42 g Pakuotės Plotis : 13.5 cm, Pakuotės Aukštis : 13cm Paketo Ilgis: 25 cm, jūs nusiminusi, kai jūs matote savo mėgstamą šepečiai sukti aplink sukti aplink indaujos?Ar jūs vis dar trokšta apie neranda savo makiažo teptuku kiekvieną rytą?Aišku, Akrilo Makiažo Teptuku Organizatorius su dangteliu yra tai, ko jums tikrai reikia.Tai padarys jūsų gyvenimą lengviau, ir ne tik išlaikyti savo šepetėliai tvarkingas ir netvarkingos, bet taip pat labai lengva valyti.

Savybės:

PREMIUM ACRYLIC: Pagamintos iš premium akrilo užtikrinti tvirtumo ir ilgalaikį patvarumą.

DULKĖMS: Specialios moliusko geldele dizaino dangtelis apsaugo nuo dulkių dalelės nepatektų į laikiklį taip išvengiama nešvarumus nuo liečiasi su makiažo šepetėliai.

LENGVA VALYTI: Tiesiog valykite drėgna šluoste, su šiek tiek muilo ir vandens, ir nuvalykite jį žemyn.

JŪSŲ KASDIEN GYVENIMAS LENGVA: ruoškitės greičiau, kai jūsų makiažas šepečiai & lūpų pieštukai yra organizuotas ir lengva rasti ryte.

PUIKI DOVANA: Ji yra geriausia Kalėdų dovana, gimtadienio dovana, jubiliejaus dovana jūsų žmona, mergina ar kažkas, kas mėgsta makiažas.

Techniniai duomenys:

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: Akrilas

Dydis: 9 * 9 * 20.5 cm / 3.54 * 3.54 * 8.1 į

Svoris: 301g

Pakuotės Dydis: 13.5 * 13 * 25cm

Pakuotės Svoris: 440g

Pastaba:

1. Makiažas produktų parodyta nuotraukos nėra įtrauktas.

2. Jei norite valyti akrilo teptuku laikiklis, tiesiog valykite drėgna šluoste, su šiek tiek muilo ir vandens, ir nuvalykite jį.

Paketų Sąrašo:

1 * Makiažas Šepetys Turėtojas

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Skaidraus Akrilo Dulkėms Makiažo Teptuku Organizatorius

Skaidraus Akrilo Dulkėms Makiažo Teptuku Organizatorius

Panašūs produktai