Geometrinio Meno Širdies Vėjo Suktuko Sodo Kieme Meno Vėjo Suktukai Balkonas, Lauko Sodo Puošmena Amatų Ornamentu Dream Catcher


Nauja prekė

€1.70

€2.43

-30%



Žymos: pasakų sodas rinkinys, korėjos bloknotą, xiaomi yunmai, svajonė, drugelis plastiko, dekoro vazonas, ekranas, vazonas, dekoro balkonas, dekoro sodas.

Kulka Taškų:

1、Malonės Lauko Dekoro: širdies formos atspindintis vėjo suktuko yra ryškios spalvos ir unikalios formos.Tai puikus sodo papuošimas.Puiki vėjo suklį suktis į vėjas.

2、Atspindintis Vertino: Mūsų atspindintis dekoratyvinis vėjo suktuko atspindi, kad jūsų paukščiai, toli nuo savo sode.

3、Lauko Apdailai: vėjo suktuko bus nugara į vėjas pridėti meno prasme į savo sodą, ūkį ir vejos.

4、Eglė iki Lauko Dekoro: vėjo suktuko bus nugara į vėją, ir atspindi saulės šviesą, ir ji atrodo labai gražus.Puikus apžvalginis embellishment vairuoti nuo paukščių apsaugoti savo daržoves.

5、Keli Naudoja: vėjo suktuko yra praktiškas ir gražus.Ir ji taip pat gali būti pakabinti ant vaismedžių ar apsodintas.Jis yra plačiai naudojamas daržai, sodai, klėtis, ir medžių.Pasakų puošmena jūsų sode, langai, sodai, klėtis, augalai, laivų ar automobilių.Puikus pasirinkimas norint, kad jūsų namas, kiemas, veja, tvenkinys ar kitų gražesnė.

Aprašymas:

Malonė Lauko Dekoro: širdies formos atspindintis vėjo suktuko yra ryškios spalvos ir unikalios formos.Tai puikus sodo papuošimas.Puiki vėjo suklį suktis į vėjas.

Šviesą atspindinčios Vertino: Mūsų atspindintis dekoratyvinis vėjo suktuko atspindi, kad jūsų paukščiai, toli nuo savo sode.

Lauko Apdaila: vėjo suktuko bus nugara į vėjas pridėti meno prasme į savo sodą, ūkį ir vejos.

Eglė iki Lauko Dekoro: vėjo suktuko bus nugara į vėją, ir atspindi saulės šviesą, ir ji atrodo labai gražus.Puikus apžvalginis embellishment vairuoti nuo paukščių apsaugoti savo daržoves.

Keli Naudoja: vėjo suktuko yra praktiškas ir gražus.Ir ji taip pat gali būti pakabinti ant vaismedžių ar apsodintas.Jis yra plačiai naudojamas daržai, sodai, klėtis, ir medžių.Pasakų puošmena jūsų sode, langai, sodai, klėtis, augalai, laivų ar automobilių.Puikus pasirinkimas norint, kad jūsų namas, kiemas, veja, tvenkinys ar kitų gražesnė.

Savybės:

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir nėra lengva išnyks.

3D spiralės dizainas, verpimo vėjas.

Labai atspindi.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Širdies Formos Vėjo Suktuko

Medžiaga: SKELBIMAI

Dydis: apie 20*20.5*8cm/7.87*8.07*3.15 colių

Pakavimo Sąrašas:

Širdies Formos Vėjo Suktuko*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Modelio Numeris Vėjo Suktukai
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Geometrinio Meno Širdies Vėjo Suktuko Sodo Kieme Meno Vėjo Suktukai Balkonas, Lauko Sodo Puošmena Amatų Ornamentu Dream Catcher

Geometrinio Meno Širdies Vėjo Suktuko Sodo Kieme Meno Vėjo Suktukai Balkonas, Lauko Sodo Puošmena Amatų Ornamentu Dream Catcher

Panašūs produktai