Kabantys Krepšiai Vazonas Augalų Savininko Macrame Augalų Pakaba Patalpų Sienos Kabo Sodinamoji Augalų Savininko Krepšelį Su Grandinės


Nauja prekė

€9.20

€19.16

-51%



Žymos: lizdas sienos pakabos, augalų puodą, pakaba augalų, puošnios kabinti krepšelio, gėlių laikiklis, macrame kabo balta, bandelė turėtojas metalo, vazonas, macram, basketball molten.

Kabantys Krepšiai Vazonas Augalų Savininko Macrame Augalų Pakaba Patalpų Sienos Kabo Sodinamoji Augalų Savininko Krepšelį Su Grandinės

Kulka Taškų: 1、Išskirtinį Meistriškumą: Restorano informacija pabrėžti skonį jūsų namų dekoro.Saugos grandinės dizainas leidžia jums pakabinti jūsų augalai saugiai.Yra paslėptas lygiosiomis-baras gėlių vazonas, lengvai išmontuoti ir pakeisti.Nuimamas vidinis puodą lengva sodinti.Didelės talpos, gali patenkinti įvairių augalų augimo ir gėlių kompozicijų.

2、Malonę, bet Progomis: Tai kabo vazonas gražus ir funkcionalus mokslinis dizainas.Puiki dekoracija sodai, kiemai, verandos, balkonai, gyvenamieji kambariai, miegamieji, kavinėse ir kt.Puikiai auga augalai, gėlės, žolės, succulents, voras įrenginių ar oro augalai, džiovintos gėlės ir kt.

3、Keli Naudoja: Tai gėlių vazonas gali būti pakabinti lauke ir patalpoje, ir ant stalo, ir tokių.Jis gali būti naudojamas kaip puikus papildymas prie savo darbo stalo, terasa, visą veranda, balkonas ir sodas.Unikalus showpiece už balkonas, virtuvės, biuro, terasa, kiemas, sodas, arba galite įdėti jį į augalų stendas, stalo ar kitų vietų.

4、Medžiaga & Dydis: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, matomas didelis stiprumas, ištvermė ir patvarumas, tai kabančių augalų puodą yra praktiška.Vazonas lainerio: drenažo skyles apačioje linijinės, ateina su drenažo kamštis, vandens nutekėjimo, kai kabinti.

5、Puikus Kambarinių Augalų: Kabantys vazonai kambarinių augalų yra sukurti, siekiant patenkinti savo sodo poreikius.Mūsų gėlių vazonas yra vandens saugojimo įrenginį ir drenažo skylę su drenažo plug kurti sveiką gyvenimo aplinką vidaus ir lauko augalams, todėl jums rūpesčių, kai esate atostogų.

Aprašymas:

Šis kabinti sodinamoji parodys jūsų asmenybės ir padėti sukurti atsipalaiduoti ir laimingi aplinkos, ir jis yra puikus, be malonės, bet namuose ar sodo dekoro, kad yra, kodėl mes judėti link neįvykdyti amatų ir rinkiniai, kad atitiktų jūsų dekoro poreikius.Šis kabinti sodinamoji yra akį vidaus ir lauko apdaila, ir ji gali būti naudojama kaip dekoracija jūsų mėgstamiausių gėlių kompozicijų, mūsų plat puodą galima naudoti atskirai arba kartu parodyti savo kūrybiškumą.

Mes tikime, kad paprastas laimės gyvenime yra ne visada paprasta.Taigi, visapusiškai žaisti savo kūrybiškumą ir leiskite savo asmenybę ir sodas klestėtų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Tuščiaviduriai Kabantys Krepšelį Sodinamoji

Svoris: apie 650g

Medžiaga: PP (plastikas)

Spalva: tamsiai pilka, šviesiai kavos, pieno baltumo

Struktūra: kabančios grandinės + krepšelį kūno + linijinės + vandens kliūtį

Produkto privalumai:

Vazonas įstaiga: tuščiaviduriai dizaino, gražių linijų, sklandžiai išvaizdą.

Vazonas lainerio: rankenos dizainas, lengva naudotis, lengvas.

Vazonas lainerio: drenažo skyles apačioje vidinis linijinės, ateina su drenažo kamštis, vandens nutekėjimo, kai kabo

Vandens kontrolės gabalas: kai vazonas padėtas ant stalo, augalai gali augti geriau

Vazonas kabo grandinė: kabančios grandinės projektavimo, sutaupyti vietos, o ja naudotis bus

Pakavimo Sąrašas:

Tuščiaviduriai Kabo Krepšys*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Parama
Apdailos Kita
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Tuščiaviduriai Kabinti Sodinamoji
Tipas Kabantys Krepšiai
Rinkinys Tipas No

Parašyti atsiliepimą

Kabantys Krepšiai Vazonas Augalų Savininko Macrame Augalų Pakaba Patalpų Sienos Kabo Sodinamoji Augalų Savininko Krepšelį Su Grandinės

Kabantys Krepšiai Vazonas Augalų Savininko Macrame Augalų Pakaba Patalpų Sienos Kabo Sodinamoji Augalų Savininko Krepšelį Su Grandinės

Panašūs produktai