14Pc Žėrintis Dinozaurų Pasaulio Kūrybos Siena Lipdukas Kambarį Miegamojo Sienos Fone Vaiko Miegamasis Namų Dekoro Šviesos Lipdukas


Nauja prekė

€3.55

€6.00

-40%



Žymos: paukščių dekoras, vaikai tualeto pertvaros, 3d panel wall, marškinėliai van halen, plakatas tualetas vaikai, pasaulio žemėlapis, vaikai tualetas nuotraukas, mini augalų puodą, katė augalų puodą, plonas tualetinis popierius.

Įtrauka:

1.【Puikus Dekoro】Kelių stilių galite suderinti juos, bet kartu kurti savo namuose.Mes pateikiame premium dinozaurai būti tyrannosaurus, brachiosaurus, triceratopsas ir taškais.

2.【Ilgai Žėrintis】Tik vietos bet švaraus, lygaus paviršiaus ir įjunkite šviesos 15-30 minučių, tada ne,nes lipdukai reikia sugerti šviesos prieš spindinčią. (Normaliomis aplinkybėmis jis gali sugerti pakankamai natūralios šviesos dienos metu, ir tada spindinčią naktį).Ilgiau tai užtrunka sugerti šviesos ,tuo ilgiau jis švyti.

3.【Saugi Medžiaga,】 Vandeniui PET, netoksiškas, ekologiškos Medžiagos.Saugi vaikams.Mūsų produktai yra pagaminti iš minkštos PET plastiko.Jie yra lygaus paviršiaus, ne 3D.Švyti tamsoje sienų lipdukai LENGVAI TAIKOMI & Lieka ant sienų ar lubų bet kokio lygaus paviršiaus.be nukristi iki tol, kol jis turi būti pašalintas.

4.【Platus】dinozaurų švyti tamsoje lipdukas su lipnia pranašumą galima klijuoti ant lygių paviršių, pavyzdžiui, sienos, langų, durų, lubų, gali būti taikomas vietose, pavyzdžiui, miegamasis, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, virtuvė, klasė, kabinetas ir kt., taip pat padeda būti papuošalai gimtadienio, dinozaurų teminius šalis, šventė, jubiliejus ir t. t.

5.【Geriausia Dovana Pasirinkimas】Jums duoti jiems labai nustebinti su dideliais, švyti tamsoje dinozaurų lipdukai.Jis gali būti taikomas bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, grindų, durų, langų, plytelės, akiniai, lubų ir kt.šviesos lipdukai gali sukurti šiltą atmosferą, siekiant padėti jūsų vaikai patenka į miego greitai.

Aprašymas:

Pavadinimas: Šviesos Lipdukas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

14 * Sienų Lipdukai

Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Medžiaga Popierius
Scenarijus SIENOS
Temos Gyvūnų
Klasifikacija Už Šaldytuvas, Dūmų Išmetimo, Dėl Plytelių, Už Sienos, Tualetas Lipdukai, Baldai Lipdukai, Jungiklio Skydelis Lipdukai, Grindų Lipdukai, Langų Lipdukai
Specifikacija Multi-piece Package
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

14Pc Žėrintis Dinozaurų Pasaulio Kūrybos Siena Lipdukas Kambarį Miegamojo Sienos Fone Vaiko Miegamasis Namų Dekoro Šviesos Lipdukas

14Pc Žėrintis Dinozaurų Pasaulio Kūrybos Siena Lipdukas Kambarį Miegamojo Sienos Fone Vaiko Miegamasis Namų Dekoro Šviesos Lipdukas

Panašūs produktai