Rose Kvarco Roller Gamtos Jade Veido Masažas Roller Akmens, Odos, Veido Masažas Massager Kėlimo Priemonė Lieknėjimo Veido Massager


Nauja prekė

€8.70

€13.18

-33%



Žymos: crystal masažas akmens, foot massager akmens, veido slim, durys, liftas, , face lift juosta, veido juosta, veido massag, elektrinis masažo akmenų, gua sha akmens, ritinio akmens.

Rose Kvarco Roller Gamtos Jade Veido Masažas Roller Akmens, Odos, Veido Masažas Massager Kėlimo Priemonė Lieknėjimo Veido Massager Apie produktą:

1. Mėgaukitės natūralus ir sveikas masažas-jade volelis pagamintas iš 100% natūralių jade.Anti-senėjimo, raukšlių, mažina tamsių dėmių, po akimis, pagerinti odos ir sveikatos reikalavimų, be jokių chemikalų ar dirgiklių.

2. Dideli volai yra puikus kaklo, smakro, skruostų ir kaktos, o mažesnės volai yra puikus akis, nosį ir lūpas.Volai skatinti kraujo apytaką ir gali sumažinti paburkimą ir raukšles.

3. Guasha rose kvarco akmenų-taip pat rose kvarco gydymo akmuo į paketą.Tai yra labai geras jade grandymo įrankio, labai tinka naudoti ant jūsų kūno, ir labai naudinga, siekiant sumažinti stresą, visada išlaikyti rami ir graži nuotaika.

Savybės:

1. Sumažinti veido įtampą.

2. Padidinti odos elastingumą, sugriežtinti ir odos būklės.

3. Sumažinti paburkimą, paburkimą ir tamsius ratilus.

4. Padeda prasiskverbti grožio produktų, tokių kaip kremai ir esencijos į odą giliau geriau įsisavinti

5. Skatina kraujo apytaką, padaryti veidą natūraliai sveiki.

6. Unikalus gėlių kolonų projektavimas, naujų ir unikalių, labai tinka moterims, kurie mėgsta grožį.

Kaip naudoti

1. Plauti savo veidą su įprastais valymo produktai.

2. Taikyti bet kurią naktį kremo ant veido ir kaklo.

3. Judėti į viršų, ir švelniai judėti žadeitas roller aplink kaktą, skruostus, lūpas ir kaklą.Jei jūsų akys yra reljefiniai arba reljefiniai, uždaryti savo akis ir roll švelniai ant akių vokų.

4. Naudoti ritinio ant veido ir kaklo, 5-10 minučių.

5. Naudoti jade volai tris kartus per savaitę, siekiant sumažinti baudą linijas ir raukšles.

Speciali Pastaba:

1. Kiekvienas spalva, jade modelis ir storis skiriasi, kuris yra normalu.Nes šis projektas yra pagamintas iš natūralaus akmens drožyba.

2. Kaip žinote, jade veido roller yra trapi ir lengvai pažeistas transportavimo metu, nors mes liaukis labai atsargiai.Jei gausite roll-off massager, prašome susisiekti su mumis ir pakeisti jį nauju.

Prekės Pavadinimas Aikisme
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Funkcija 6 Rose Kvarco Žiedlapis Roller " Guasha Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 jade roller veido massager
Funkcija 5 kėlimo massager
Maitinimo Šaltinis Nėra
Funkcija 3 Nešiojamų Face Lift Masažas Roller
Funkcija 1 veido masažas roller
Spalva Rožinė
Funkcija 4 odos priežiūros roller

Parašyti atsiliepimą

Rose Kvarco Roller Gamtos Jade Veido Masažas Roller Akmens, Odos, Veido Masažas Massager Kėlimo Priemonė Lieknėjimo Veido Massager

Rose Kvarco Roller Gamtos Jade Veido Masažas Roller Akmens, Odos, Veido Masažas Massager Kėlimo Priemonė Lieknėjimo Veido Massager

Panašūs produktai