Lauko Užuolaidų Kiemo Nuimamas Vandeniui Draperija Vėjo Įvorės Fadeproof Langų Užuolaidas Pergola Sodo Pavėsinė


Nauja prekė

€22.71

€48.33

-53%



Žymos: Pergola, užuolaidų langą, skaidrių užuolaida, aliuminio pergola, miršta užuolaidos, pajūrio vien užuolaidos, curtai, lauko terasoje, filmas langą, automobilis, užuolaida langą.

Apie šią prekę

🌹GRAŽUS MEDŽIAGA: Mūsų lauko užuolaidas vandeniui, yra pagaminta iš 235GSM (235 gramų viename kvadratiniame metre) aukštos kokybės ir patvarus, 100% poliesterio audinys.Lauko užuolaidos yra gydomi dėvėti-įrodymas, medžiagų, kurios gali atlaikyti metų naudojimo ir pakankamai tvirtos, kad turėti savo grožį per lietaus.

🌹BLACKOUT UŽUOLAIDOS: lauko užuolaidos priimti trigubo pynimo technologijas, audinys yra labai minkštas ir geras jausmas verticality.Tuo pačiu metu, šios užuolaidos yra šilkiniai, audinių, puikiai liesti ir be chemijos kvapo.

🌹NERŪDIJANČIO PLIENO GROMMETS: Juoda nerūdijančio plieno su grommets 1.6" vidinis skersmuo.Nors veikiami vėjo ir lietaus, taip pat bus rodomas su originaliu atrodo, patvarus ir išskirtinį savo nerūdijantysis funkcija.

🌹ŠILUMOS IZOLIACIJA&TRIUKŠMO MAŽINIMAS: Šie storio izoliacija blackout lauko užuolaidos padeda išvengti energijos praranda iki karštomis vasaromis ir šaltomis žiemomis, ir trukdyti UV spindulių.Triukšmo mažinimo poveikį šios užuolaidos yra taip pat labai geras.Suteiks jums gera miegoti ir jums energingi kiekvieną dieną.

🌹LENGVA PRIEŽIŪRA: Mašina plauna šaltas.Nenaudokite baliklio.Nėra lengva, kad išnyks.Skalbinių džiovinimas žemoje temperatūroje.Kietas geležies pašalinti galimas raukšles iš pakuotės.

Patarimai: tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų measure1.5-2 timesthe plotis lango.

1.Užuolaidos plotis=2xA arba 1,5 xA (2 kartus arba 1,5 karto stulpas, ar kelio plotis).

2.Užuolaidos ilgis=B/C (iki aukštis nuo ašigalio/kelio iki apačios, B/C ).e.g.A =200cm, C=250cm,Užuolaidos dydis turėtų būti 2x200x250cm ar 2x150x250cm.

Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Diegimo Tipas Eksterjero Įrengimas
Tipas Užuolaidų
Naudoti Namuose
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Medžiaga 100% Poliesteris
Prekės Pavadinimas Friswiz
Funkcija Apdaila + Pilnas Šviesos, Šešėlių
Vieta Langas

Parašyti atsiliepimą

Lauko Užuolaidų Kiemo Nuimamas Vandeniui Draperija Vėjo Įvorės Fadeproof Langų Užuolaidas Pergola Sodo Pavėsinė

Lauko Užuolaidų Kiemo Nuimamas Vandeniui Draperija Vėjo Įvorės Fadeproof Langų Užuolaidas Pergola Sodo Pavėsinė

Panašūs produktai