Horizontalių Stiklo Žaliuzės Statinio Klijai-nemokamas " Office Home Lango Lipdukas Šviesos pralaidumas


Nauja prekė

€2.36

€3.87

-39%



Žymos: žaliuzės pav., parašas, langų plėvelė, sedanas, langų plėvelės, Stiklas, miestas, langų plėvelė, uaz žaliuzės, lino langų plėvelė, stiklo skaityti, žaliuzės lazdele, pranešk apie netikrą stiklo.

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Horizontalių Stiklo Žaliuzės Statinio Klijai-nemokamas " Office Home Lango Lipdukas Šviesos pralaidumas

Savybės:

1. Madingas: Suteikia jums privatumą su elegantiška dekoratyvinis efektas.

2. Apsaugoti Privatumą: Stotelių, kad kiti matytų viduje.Saugus ir sprogimų, užkirsti kelią stiklo fragmentai iš purslų.Veiksmingai blokuoja kenksmingų spindulių.

3. Energijos Taupymas: taip Pat veikia kaip vasaros ir žiemos izoliacija, sumažinti oro kondicionavimo, kad sumažinti savo energijos suvartojimą.

4. Platus naudojimas: Ji gali būti lengvai pritaikyti minučių ant langų namuose, virtuvės, biuro, posėdžių salėje ar išnuomojamų butų.

5. Lengva Įdiegti: galite naudoti popieriaus pjaustytuvas, siekiant sumažinti bet kokio dydžio, kad tilptų jūsų lango.Tiesiog nuplėškite nugarėlę kino ir taikomos švaraus stiklo.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Langų Stiklas, Žaliuzės

Dydis: 30*100cm/35*100cm/40*100cm/45*100cm/50*100 cm/55*100cm neprivaloma

Medžiaga: PVC

Spalva: Balta

1 x Lango Stiklo Žaliuzės

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Stiklo Filmai
Medžiaga PVC
Modelio Numeris 256868
Funkcija matyti aprašymai
Paviršiaus apdorojimas matyti aprašymai

Parašyti atsiliepimą

Horizontalių Stiklo Žaliuzės Statinio Klijai-nemokamas

Horizontalių Stiklo Žaliuzės Statinio Klijai-nemokamas " Office Home Lango Lipdukas Šviesos pralaidumas

Panašūs produktai