10vnt 30mm X 25mm Mini Žiedas Siuvinėjimo Lankelis Mediniai Mažų Vertus Susiuvimo Hoopas Apvalios Patalpos Needlecraft Siuvimo Priemonės "PASIDARYK pats" Dovanų


Nauja prekė

€2.07

€3.09

-33%



Žymos: siuvinėjimo rėmelių su stovu, mažos medinės kryžiaus pakabukai, kryželiu stendas, siuvinėjimo rėmelis set, embroidery hoop wooden, lipdukas kalba, kūdikių medinis kryžius, lankai medienos, lankai stovi, bambuko siuvinėjimo lankelis.

10vnt 30mm X 25mm Mini Žiedas Siuvinėjimo Lankelis Mediniai Mažų Vertus Susiuvimo Hoopas Apvalios Patalpos Needlecraft Siuvimo Priemonės "PASIDARYK pats" Dovanų Savybės:

--Šis produktas naudoja ekologišką medinės lentos, kuris yra išgraviruotas ir iškirpti lazeriu, forma gera.

- Jūs galite įdėti išsiuvinėti menų šią mini lankai, tada pridėti unikalų karoliai arba atgal pin padaryti gražus pakabukas ir sagė.

--Produktas yra puikus adata menų, audinių dažymo, kūrybinės dovanos, juvelyrika priėmimo ,sienų apdailai ir kiti dekoratyviniai dirbiniai.

--Remiantis bazinio modelio, su savo kruopščiai paruošti siuvinėjimo darbą, galite skambinti unikalus ir tobulas rankų darbas, kuris gali būti naudojamas kaip pakabukas, ornamentas, dovanų ir kitais tikslais.

Produkto parametrai:

--Medžiaga: mediena

--Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

--Produkto dydis: 3*2.5 cm

--Pakuotės dydis: 9*13cm

--Nuogas svorio vieną produktą: 2g

--Svoris po pakuotė: 25g

--Pakavimo medžiagos: OPP plastikinis maišelis

--Pakuotės turinys 10 x mažas siuvinėjimo ruožas

Atsargumo priemonės:

--Matmenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir ten gali būti šiek tiek skiriasi, dėl tokių veiksnių, kaip skirtingi matavimo metodai ir priemonės.

--Priklausomai nuo šviesos ir ekrane, spalva gali šiek tiek skirtis nuo atskaitos nuotrauką.

- Nes tai yra lazerinis graviravimas, tai yra neišvengiama, kad yra trūkumų, ir paviršius yra šiek tiek geltonos arba juodos spalvos.Toks reiškinys yra normalus ir nedaro įtakos vartojimui.

Pakavimo sąrašas

--Pakuotės turinys 10 x mažas siuvinėjimo ruožas

type1 įrankių rinkiniai
Type2 Mini Siuvinėjimo Lankelius
Naudoti Kryželiu
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas Taip
Use2 Siuvinėjimo
Tipas įrankių rinkiniai
Feature1 Ekologiškai-draugiškas
Feature2 Universalus
Medžiaga Kita
Use1 Kryželiu

Parašyti atsiliepimą

10vnt 30mm X 25mm Mini Žiedas Siuvinėjimo Lankelis Mediniai Mažų Vertus Susiuvimo Hoopas Apvalios Patalpos Needlecraft Siuvimo Priemonės

10vnt 30mm X 25mm Mini Žiedas Siuvinėjimo Lankelis Mediniai Mažų Vertus Susiuvimo Hoopas Apvalios Patalpos Needlecraft Siuvimo Priemonės "PASIDARYK pats" Dovanų

Panašūs produktai