Diamante Kristalų Arbata Šviesos Žvakių Laikiklis Vestuvių Proga Namuose


Nauja prekė

€2.53

€4.61

-45%



Žymos: jarron žvakių laikiklis kristalų, aukso žvakės laikikliai, asortimentą, crystal žvakių laikiklis, aukso žibintų žvakių laikiklis, žvakės antikvariniai, vestuvių žvakė stovi, žvakė karuselė, menorah žvakė žvakės, žvakidė aukso, luminaria arbata šviesos turėtojas.

Aprašymas:

Šis elegantiškas kristalų žvakių laikikliai ateina su goblet arbata šviesos savininkas sėdi ant gražaus pjedestalo sukurti grakščią vyno taurė stiebo formos.Ji yra lengvai pridėti purslų glam su spindi krištolo brangenybės, kad aplink dubenėlį.

Kiekvieną krištolo dubenyje, yra pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės aštuoniakampis kristalai, karoliukai.Tuščiaviduriai-iškirpti dizaino pristato orumo jausmą su gamtos šviežumas.Su savo unikalų mados ir elegantiškas išraiškos specialusis aistra ir meninį skonį.

Pagrindo ir lazda yra pagaminta iš aukštos kokybės metalo, per slėgio liejimo, burnish, galvanizavimo, poliravimas ir t.t.daugelis technologinių procesų stiprinti nuosavybės anti-korozijos ir rūdžių ir pristatyti puikią gamybos procesą.

Geriausiai tinka ant flameless elektroninė žvakė, žvakės liepsna, LED žvakės, arbata šviesos, taurės žvakės, žibintai atsispindi bling bling iš kristalų.Taip pat gali būti derinama su gėlėmis,tai bus gražus centerpieces papuošalai padėkos,naujieji metai,vestuvės,pobūviai,šventės puošmena ar kitų specialių renginių.

Derliaus Elegantiškas Stilius, puiki namų puošmena, puošniai apsirengti kiekviename kambaryje.

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Žvakių Laikiklis

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Diamante Kristalų Arbata Šviesos Žvakių Laikiklis Vestuvių Proga Namuose

Diamante Kristalų Arbata Šviesos Žvakių Laikiklis Vestuvių Proga Namuose

Panašūs produktai