Xiaomi Aqara Smart Namų Rinkiniai Vartai M1S Hub Durų Jutiklis Žmogaus Kūno Belaidžio tinklo Jungiklis Temperatūros, Drėgmės, Vandens jutiklis Homekit


Nauja prekė

€14.30

€20.42

-29%



Žymos: stiprumą wifi, official xiaomi, mi xiomi, aqara durų jutiklis, orvibo, xiomi, aqara homekit, xiaomi išorės temperatūros jutiklis, sonoff wifi, tuya zigbee.

Pastaba:

Šios prekės poreikius pasirinkti žemyninė kinija regione į darbą.Šios prekės yra zigbee produktų,kuriuose reikia dirbti su vartai.Aqara Stebulė:

Aprašymas: Smart Home Centras

Aqara Koncentratorius yra kontrolės centras visą protingo namo.Jungiantis per Zigbee protokolą, Aqara priedai vis dar gali dirbti sklandžiai, net jei namų tinklas nestabilus arba atjungtas.

* Iki 32 Aqara smart priedai gali būti prijungtas prie Koncentratoriaus.

Belaidžio Ryšio Raktas:

Aprašymas:

Į Aqara pažangaus belaidžio tinklo jungiklis yra paprastas ir nešiojamų vieno mygtuko įrenginį.Tačiau ji gali kontroliuoti daug išmanieji įrenginiai.Featuring ZigBee bevielio ryšio, šis pažangus jungiklis gali būti naudojamas kaip durų skambutį, perjungimo mygtukas, nuotolinio valdymo pultelis, ir kt.per "Mi Namų" PROGRAMĄ.Tai labai patogu naudoti.Kas yra daugiau, klijų ant savo reversas ir maža, kad jis galėtų įdėti arba klijuoti visur.Pagrindinės Savybės: • Vienas pagrindinių kontroliuoti • Prieš miega: vieną mygtuką, jei norite išjungti visus prietaisus, • Atsibunda naktį: vieną mygtuką įjungti naktinė lempa • Kai vyksta vienas pagrindinių kontroliuoti namų apyvokos prietaisai • Gali būti naudojami kaip avarinio iškvietimo mygtukas • Ginti ir panaikinimo gynybos • Darbinė temperatūra: -10 - 60 Laipsnių.C • Darbinis drėgnumas: 0 - 95pct RH • Built-in 1pc CR2032 cell baterija • atsisiųskite PROGRAMĖLĘ iš "Apple Store" arba " Google Play • Nešiojamų, mažo dydžio, lengva įdiegti Aqara Durų Jutiklis: Aprašymas: Aqara Smart Windows Durų Jutiklis Gali Aptikti Atidaryti ir Uždaryti Duris ir Langus ir Nusiųsti Pranešimą į Savo Telefoną Per APP.Gebėjimas derinti Kitų Xiaomi Išmaniųjų Prietaisų, Tokių kaip Vartai, Nuotolinis Valdymas, Smart Lemputė, Oro filtras ir kt.Šis Jutiklis Gali Padėti Jums Sukurti Protingo Namo.Windows Durų Jutiklis Susideda iš Jutiklis Tema ir Magnetas.Jį Aptikti Atidaryti ir Uždaryti Duris ir Langus Stebėjimų Netoli ir Atskyrimas Jutiklis Tema ir Magnetas.Pagrindinės Savybės: • Originalus Aqara Smart Durų ir Langų Jutiklis Kasdien Saugumo. • ZigBee Bevielio Ryšio. • Inicijuoti ir Signalas: Jis Bus lengvas ir Žiedas, kai kas Nors atidaro Duris, Šviesos, Automatiškai bus Įjungti, kai kas Nors Stumti Duris. • Toli nuo Namų Režimas: Jei Kažkas Įsibrovė į Varpas skambės ir IP Kamera ( neįtraukta ) Imsis Vaizdo. • Sumanieji Jutikliai: Atidaryti Langą, Leisti Šviežią Orą į Kambarį. • Mažo Dydžio, Lengva Įdiegti. • Maks.Aptikimo Atstumas: 22mm. • Darbinė Temperatūra: -10 - 50 Laipsnių.C. • Darbinis Drėgnumas: 0 - 95pct RH. • Built-in 1pc CR1632 Cell Baterija. • Prašome Parsisiųsti APP "Mi Namo" iš Parduotuvės ar "Google".Aqara Kūno Jutiklis: Pagrindinės Funkcijos:

Darbas su kitų aqara išmanieji įrenginiai

Pažangi indukcija: kai kas nors eina per naktį šviesos bus įjungti automatiškai

Jausmas lengvumo ir tamsiai jūsų kambaryje

Pranešimo funkcija: išsiųstus įspėjimo jums per APP

ZigBee bevielio ryšio

Built-in 1pc CR2450 cell baterijos

Aptikimo atstumas: 7m

Aptikimo kampas: 170 laipsnių

Darbinė temperatūra: -10 - 45 Laipsnių.C

Darbinis drėgnumas: 0 - 95pct RH

Aqara Temperatūros Ir Drėgmės Jutiklis: Pagrindinės Funkcijos:

Į Aqara Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis gali Stebėti, Temperatūra, Drėgmė ir Atmosferos Slėgis, ir gali arba tada keisti Aplinką Siųsti Pranešimą į Savo Telefoną per APP.Gebėjimas derinti kitų Xiaomi Išmaniųjų Prietaisų, tokių kaip Vartai, Nuotolinis Valdymas, Smart Lizdo, Universalus Valdiklis, ir kt.Šis Jutiklis gali Padėti Jums Sukurti Protingo Namo.Kas yra Daugiau, Šis Pažangus Sensorius yra lengva Valdyti oro Temperatūros bei Drėgmės Kaitos byViewing Duomenis, Pagal Istorinius duomenis.

Specifikacija:

Belaidis Ryšys: ZigBee

Realaus laiko ir Istorinius duomenis

Kelis Naudojimas : Galima Prisijungti prie Aqara Išmaniųjų Prietaisų ar kitų ZigBee Prietaisai

Automatiškai Signalas, kai Temperatūra, Drėgmė ir Atmosferos Slėgis yra Nenormalus

Aptinka Temperatūra, Drėgmė ir Atmosferos Slėgis Būklės

Varomas CR2032 Mygtuką Ląstelių ( yra komplekte )

Atsisiųskite PROGRAMĄ "Xiaomi" Smart Home" iš Apple Store "arba" Google Play

Temperatūros Nustatymo Diapazonas: -20 - 60 Laipsnių.C ( + / - 0.3 Laipsnių.C )

Drėgmė Aptikimo Diapazonas: 0 - 100pct RH ( + / - 0.3 pct )

Atmosferos Slėgis, Aptikimo Diapazonas: 30 - 110KPa ( + / - 120Pa ) Aqara Vandens Nuotėkio Detektorius: Aprašymas:

smart Aqara vandens jutiklis gali aptikti vandens ir nuotolinio valdymo signalas per APP laiku.Patvarus, baterija, gali būti naudojama dviejų metų ir baterija gali būti pakeistos.IP67 atsparus vandeniui klasė, puikiai tinka eave organizuotuose, sodas, kiemas, balkonas ir pan.Paprasta mados, dizaino, jis yra ne tik Jutiklį, bet ir puošmena.Technologija sukuria laimingą gyvenimą!

Pagrindinės Savybės:

● Pakrovimas, stebėti, su laiku signalą pagal Programą

● IP67 atsparus vandeniui klasės, aukštos kokybės ir patvarus

● Montavimo, vieta ant žemės, maža ir išskirtinį

● Pastaba: CR2032 baterija yra įtrauktas

Modelis 1 aqara durų, langų jutiklis
aqara hub aqara
xiaomi durų jutiklis hub xiaomi
Kilmės KN(Kilmės)
SMART SENSOR xiaomi jutiklis
8 modelis aqara belaidžio tinklo jungiklis
5 pavyzdys Aqara Temperatūros Ir Drėgmės Jutiklis
aqara langų jutiklis protingo namo rinkiniai
Darbas Su mi namų/ "apple" homekit
7 modelis Aqara dvipusis Belaidis Relė
Funkcija Aqara Automatikos Įrenginiai
aqara durų, langų jutiklis xiaomi aqara
Protingo Namo aqara durų
Sertifikavimo CE
aqara durų langą xiaomi langų jutiklis
Modelis 3 Aqara Vandens Jutiklis
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
6 pavyzdys Aqara LED Lemputės
Prekės Pavadinimas xiaomi
Modelis 2 Aqara Kūno Jutiklis
9 modelis Aqara Controller Hub
Modelis 4 Aqara Smūgio Jutiklis
xiaomi aqara lango durų jutiklis xiaomi aqara durų
aqara relė xiaomi temperatūros jutiklis

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Aqara Smart Namų Rinkiniai Vartai M1S Hub Durų Jutiklis Žmogaus Kūno Belaidžio tinklo Jungiklis Temperatūros, Drėgmės, Vandens jutiklis Homekit

Xiaomi Aqara Smart Namų Rinkiniai Vartai M1S Hub Durų Jutiklis Žmogaus Kūno Belaidžio tinklo Jungiklis Temperatūros, Drėgmės, Vandens jutiklis Homekit

Panašūs produktai