"SAMSUNG" Originalus HQ-70N 4000mAh Bateriją, Skirtą Samsung Galaxy A11 A115 SM-A115 Mobiliojo telefono Baterijas+Įrankiai


Nauja prekė

€5.47

€5.76

-5%



Žymos: richauto, 5000mah akumuliatorius samsung galaxy s4, a80 baterija, "Samsung", baterija tablet, baterija samsung, a71 baterija, a11 baterija, mobilusis telefonas "samsung", 1151 procesorius.

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, Mezgimojoga.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% genuineoriginal

Svarbu:

1 100% Originalus bateriją ir realias galimybes ir Naujausias baterija.Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.

2 Mes siūlome originalų kokybės ir 1 metų garantija, Jei nesate patenkintas nepalikite neigiamų atsiliepimų iš keršto už sugedusį produktą ar kažką, kad jums buvo ne tikėjomės.Pls susisiekti su mumis !!Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

3 W holesale pardavėjas yra vertinama labai palankiai.Jei užsakysite mišrių modelių , Pls susisiekti su mumis į priekį.Kaina bus daugiau pagrįstų!

"SAMSUNG" 100% Originalus HQ-70N 4000mAh Bateriją, Skirtą Samsung Galaxy A11 A115 SM-A115 Mobiliojo telefono Baterijas

Atsiliepimai:

1. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą .Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

Kokybės Sertifikavimo CE, ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas "Samsung"
Baterijos Talpa(mAh) 3501mAh-5000mAh
Modelio Numeris Samsung Galaxy A11 A115 SM-A115
Sertifikavimo ROHS, CE
Originalus ar Ne Originalus

Parašyti atsiliepimą

"SAMSUNG" Originalus HQ-70N 4000mAh Bateriją, Skirtą Samsung Galaxy A11 A115 SM-A115 Mobiliojo telefono Baterijas+Įrankiai

Panašūs produktai