G10S Belaidžio Skristi Oro Pelės G10s Belaidis 2.4 GHz Mini "Gyro" Nuotolinio Valdymo pultas Parama Pažangaus Voice Giroskopas Už Gyro Jutikliai Žaidimas


Nauja prekė

€6.47

€6.74

-4%



Žymos: xs max originalaus filmo.

Infraraudonųjų spindulių mokymosi (imtis "power" mygtuką, TELEVIZORIAUS nuotolinio valdymo pavyzdys)

1. Ilgai paspauskite "Power" mygtuką, šviesos DIODAS keitimas nuo ilgai lėtai mirksi, ir plaukioja pele patenka infraraudonųjų spindulių mokymosi režimas.

2. Po derinant infraraudonųjų spindulių siųstuvas oro pelės su TELEVIZORIAUS nuotolinio valdymo pulteliu, paspauskite įjungimo mygtuką, TELEVIZORIAUS nuotolinio valdymo pultas, LED šviesos skrydžio pelės švies, nurodydama, kad oro pelės sėkmingai gavo infraraudonųjų spindulių kodas vertę iš TELEVIZORIAUS nuotolinio valdymo pulteliu.

3. LED šviesos tampa lėtesnis ir mirga, o tai reiškia, kad pelės buvo prijungtas prie sužinoti, infraraudonųjų spindulių kodas vertės sėkmingai.

4. Po mokymosi sėkmingai, gaminį bus automatiškai įrašyti ir uždaryti mokymosi režimas.

5. Paspauskite 0K+DEL, kad būtų aišku, išmoko infraraudonųjų spindulių kodas vertę.Pelės greitį oro pelę palaiko 3 lygio koreguoti pelės greitį nuo lėtai greitai: paspauskite "OK" ir "volume +", vienu metu reguliuoti lygį nuo mirksi ilgai šviesa, ir kursoriaus greitis tampa greitesnis.

Kaip naudoti?

Prijunkite USB imtuvą į USB prievadą valdomas prietaisu pirmą kartą, ir palaukite 20-60 sekundžių, kol USB imtuvas vairuotojas buvo sėkmingai įdiegtas.

Spragtelėk pele ir žymeklio bus perkelti į ekraną, o tai reiškia, kad suporavus prietaisus.

Jei susiejimas yra nesėkmingas, paspauskite ir palaikykite mygtuką "GERAI", tada paspauskite mygtuką "Home" mygtuką, raudona lemputė pradeda mirksėti.

Kai raudona lemputė nustoja mirksėti, suporavus prietaisus.

Techniniai duomenys:

Perdavimo būdas: 2.4 G

Belaidis jutiklis: 6 ašių giroskopas

Skaičių klavišus: 17

Perdavimo atstumas: 10M

Baterijos tipas: AAA*2

Gaminio medžiaga: ABS plastikas + silikono mygtuką

Gaminio dydis: 143*45*29MM

Produkto svoris: 70g

Belaidis Ryšys IR
Dažnis 2.4G
Sertifikavimo Nėra
Naudoti tv, Universalus
Pakuotė No
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Broodio
Modelio Numeris G10S

Parašyti atsiliepimą

G10S Belaidžio Skristi Oro Pelės G10s Belaidis 2.4 GHz Mini

G10S Belaidžio Skristi Oro Pelės G10s Belaidis 2.4 GHz Mini "Gyro" Nuotolinio Valdymo pultas Parama Pažangaus Voice Giroskopas Už Gyro Jutikliai Žaidimas

Panašūs produktai