Kietas Psichodelinio Grafiti Pobūdžio Gobtuvu Antklodė Suaugusiųjų spalvinga vaikų Sherpa Vilnos Nešiojami Antklodė Mikropluošto Patalynės c-032


Nauja prekė

€18.02

€24.69

-27%



Žymos: vyras kojinių, lytis kojinių, reggee gobtuvu antklodė, su gobtuvu svertinis antklodė, kanye, vyrai streetwear, šaltos sienos, šilta antklodė su gobtuvu, streetwear marškinėlius, karšto gobtuvu antklodė.

Paruošimo laikas: mums reikia 2-3 darbo parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

Pastaba:

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus tiesiogiai tik laiku pristatyti į jūsų namus arba ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia dalių surinkti savo sekimo numerį ir savo asmens ID, jūsų vieną.mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Būklė: 100% brand kokybės Užtikrinimo sveiki, Apie Drop laivyba: Mes factory outlet , Ir paramos lašas laivybos.Gali Pasirinktinį dizainą , JAV pasiūlyti Ir dydis, EUR dydis.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark .Išspręsti rinktis mus , Pakankamai Kieta problemas Už jus, ir Išplėsti pardavimą .Mes naudojame labiausiai atitinkančių Ir greičiausias būdas transporto , Siūlanti Aukštos raiškos spaudinių Ir dydis Atitiko drabužių dydžiai , kokybės audiniai Ir Puikus meistriškumo .Greitai pranešimo atsakymą .Ir gali teikti nemokamą dizainą, Niekada iš dizaino atskleisti .

1. jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome Teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių , 5 žvaigždučių, Už Išsamų reitingų jūsų užsakymą mums.Kai jums parodyti mums Screenshot tiek 5 žvaigždžių , Mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą Į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes padovanoti dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 3. jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, Pls susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus .Mes 100% garantija Kiekvieną problemą, slove jums.

4. prašome mums žinutę, Prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba bet koks ginčas, atviras tvarka.Komunikacijos yra geriausias būdas pamatyti problemas.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės, jūs galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Naudojimas:

1. gautas prekes per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Svoris 1kg
Spalvos Atsparumas (Grynas) 4
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Medžiaga 100% Medvilnės
Funkcija Anti-Pilling, NEŠIOJAMIEJI
Reitingas Klasės
Modelio Tipas Scenic
Modelis SPAUSDINTI
Rinkinys Tipas No
Tipas Koralų Vilnos Audinys
Stilius Tvilas
Prekės Pavadinimas PLstar Kosmosas
Formos Aikštė
Technics Megzti
Naudoti Piknikas, Kelionės, Namuose, VIEŠBUTIS, Lėktuvas
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Sezonas Žiemos

Parašyti atsiliepimą

Kietas Psichodelinio Grafiti Pobūdžio Gobtuvu Antklodė Suaugusiųjų spalvinga vaikų Sherpa Vilnos Nešiojami Antklodė Mikropluošto Patalynės c-032

Kietas Psichodelinio Grafiti Pobūdžio Gobtuvu Antklodė Suaugusiųjų spalvinga vaikų Sherpa Vilnos Nešiojami Antklodė Mikropluošto Patalynės c-032

Panašūs produktai