Lankstus Magnetinis Įrankių Laikiklis, O Darbo Įrankis Saugojimo Kilimėlis Dirbtuvių Garažas


Nauja prekė

€5.30

€6.32

-16%



Žymos: autodata, a2 dirbtuvių kilimėlis, rankiniai įrankiai, didelis dirbtuvių įrankiai, ileaf saugojimas, gumos dirbtuvių kilimėlis, durų dirbtuvių įrankiai, ika saugojimas, alldata ir mitchell programinė įranga, nustatyti įrankis.

Savybės:

1. 18 Stiprių Magnetinių Laukų: Keli magnetai magnetize visą paviršių, kuris palengvina organizacijos aparatūra ir įrankiai.Magnetinis bloknotas gali turėti įvairius metalo įrankiai, pagal 3lbs.Tai tinka tvirtinimo visos metalinės dalys (pavyzdžiui, veržlės, varžtai, sraigtai ir pratybos) tvirtai per savo pasiekti.

2. Lankstus Medžiaga: lankstus dizainas leidžia šį magnetinis padas pridėti ir tinka ant paviršiaus juodųjų metalų, tokių kaip purvasargių, formavimo priemonės, labiau prieinamas.Jūs galite pridėti mat ant visų metalinių paviršių, bet formos, pvz., automobilio gaubtai, bamperiai, durys ir taip, ne, taip apsaugodami savo įrankius nuo dilimo, atsiradusius dėl netinkamo vietoje, arba nuleisti.

3. Lengvas, Minkštas Magnetinio Viršelis: kilimėlis yra lengvas, todėl jūs galite įdėti bet kur ant automobilio.Po to, kai buvo padengta minkštos gumos danga, magnetinis padas nebus pažeisti paviršių, į kurią ji suteikia.

4. Lengva Naudoti: magnetinio kilimėlis gali būti pritvirtinti ant bet kokio metalinio paviršiaus, horizontaliai, vertikaliai arba aukštyn kojom.

5. Minkšta Medžiaga: minkštas vinilas nebus pažeisti transporto priemonės paviršiaus.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Lankstus Magnetinis Įrankių Laikiklis

Medžiaga: EVA + magnetas

Dydis: apie 30*20cm/11.81*7.87 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Lankstus Magnetinis Įrankių Laikiklis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda

Parašyti atsiliepimą

Lankstus Magnetinis Įrankių Laikiklis, O Darbo Įrankis Saugojimo Kilimėlis Dirbtuvių Garažas

Lankstus Magnetinis Įrankių Laikiklis, O Darbo Įrankis Saugojimo Kilimėlis Dirbtuvių Garažas

Panašūs produktai