MOCSICKA Neono Švytėjimas Gimtadienio Fone Konfeti Taškų Gimtadieniu Fone Apdailos Apvalus Ratas, Dangtis Photoshoot Prop


Nauja prekė

€10.10

€16.83

-39%



Žymos: fiesta neon šalies apdaila, fonas, fonas turas, už photoshoot, gimtadienis photoshoot, fono photoshoot, fono gimtadienis, lentos medžiaga, fotosesiją, neon dekoracijos kūrybos.

Medžiagų Palyginimas:

Vinilo medžiaga: lengvas ir plonas, nėra atsparus vandeniui, medžiaga nėra elastinga, ir ne elastinga juosta dedama aplink jį.Ekonomiškas, tinka vieną kartą naudoti.Ji gali būti nustatyta ant lentynos su dvipuse lipnia juosta.

Poliesterio audinys: storesnis ir minkštesnis, ne raukšles, geresnės kokybės.Gali būti išplauti ir išlyginti, su elastinga juosta aplink.Gali būti naudojamas vidaus ir lauko fotografijos, gali būti naudojami ir saugomi ilgą laiką.

Pašalinti Raukšles:

Roll tai (Sandariai)vamzdis vieną naktį ar ilgiau, pagerinti raukšlėtis.Jei reikia, prašome geležies nugaros pusėje (ne vaizdas iš šono) su mažai tempertrue lengvai pašalinti raukšles.Siekiant išvengti galimų garo žalą, uždėkite sluoksnį sauso audinio, tarp fonas ir geležies.

Pakuotė: pakuotėje siųsti sulankstyti.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek raukšles, kai jūs gaunate jį,bet tai lengva pašalinti raukšlių: (1)Roll jį sandariai cilindru 3-4 dienas,tai bus gerai. (2)Šilumos ji su geležies atgal elementą,tada jis bus sklandžiai vėl.Prašome lyginimo priekyje fono, arba tegul fone paliesti vandens, nes, kad bus sugadinti fone.Jei nurodymas yra daugiau,mes taip pat laivo valcavimo.

DUK:

Q: Kaip pritaikyti foną?

A: (1)Jei dar neturite, pateikti užsakymo, prašome siųsti mums savo užsakymą informaciją, kuri yra nuotrauka, dydis, spalva ir žodžiai.Mūsų dizaineriai sukurs jums.

(2)Jei galite pateikti užsakymą ir norite pritaikyti foną, prašome siųsti savo individualų informaciją mums po užsakyta.Jei mes negavome jūsų tinkinti el. 12 valandų, mes išsiųsti produktas jums užsisakyti.

Q: Kai paketas laivą iš?Kaip ilgai tai gali pristatyti?

A:pakuotės paprastai laivas per 2-3 dienas.Ir standerd shippeing paslauga, paprastai reikia 15-40 dienas iki pristatymo.Jei esate reikia urgenttly, prašome pasirinkti, express pristatymas paslaugų.

Jei esate patenkintas (- produktus ir paslaugas, prašau, duok man penkių žvaigždučių pagirti.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su pirkėju laiku, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau išspręsti greitai!

Modelio Numeris QQ-2032
Pritaikyti Ar teksto, dizaino
Photophone Photocall
Prekės Pavadinimas MOCSICKA
Tipas Purškimo Dažytos
Plauti Tik Poliesteris
Stilius Vaikai
Medžiaga Vinilo, Plona vinilo ir Poliesterio
Pakuotė Taip
Naudojimas Įvairių dydžių, skirtingų naudojimo
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Baby Shower, Gimtadienis, Vestuvės, ir t.t
Maksimalus Plotis 250cm(8ft)

Parašyti atsiliepimą

MOCSICKA Neono Švytėjimas Gimtadienio Fone Konfeti Taškų Gimtadieniu Fone Apdailos Apvalus Ratas, Dangtis Photoshoot Prop

MOCSICKA Neono Švytėjimas Gimtadienio Fone Konfeti Taškų Gimtadieniu Fone Apdailos Apvalus Ratas, Dangtis Photoshoot Prop

Panašūs produktai