Žalvario Srauto Matuoklis Balansavimo Vožtuvas srauto jutiklis karšto vandens sistemos


Nauja prekė

€11.66

€14.05

-17%



Žymos: aukštos temperatūros, alyvos slėgio jutiklis, ak sandėlyje, striukės pistoletas, srauto matuoklis salė, manometro aliejus, flush matuoklis, atsparus vandeniui slėgio daviklis, ak handguard, bora srauto matuoklis, airsoft ak47.

Balansavimo Vožtuvas srauto jutiklis

Į šį sąrašą įeina: 1 vnt balansavimo vožtuvas srauto matuoklis

- Dydis: Įėjimas dydis: G3/4" Išleidimo anga: Rp1/2"

Matmenys: 80.5x27mm

- Grynasis svoris: 160g

- Žalvaris

Naudojimas:

Tiesioginio skaitymo ir balansavimo vožtuvas su vaizdo srauto nuorodą.Teisingai subalansuoti grandinės užtikrina optimalų sistemos efektyvumą, ir todėl gali padėti sumažinti energijos suvartojimą.Balansavimo vožtuvai palengvinti greitas ir tikslus reguliavimas srautai per šildymo ir oro kondicionavimo grandines.Skysčių, Vandens ir nuosavybės teise naudojamų priedų nuo korozijos ir užšalimo, vandens Šildymo, Aušinimo vanduo, Geriamasis vanduo.

Privalumai:

Tiksliai ir greitai balansavimo be diagramų, lentelių, ar matavimo prietaisai.Srautas, rodomas tiesiogiai L/min.

Reguliavimo vožtuvas su nustatymo skalė.

Reguliavimo vožtuvą su išjungimo galimybe (poilsio nuotėkio įmanoma).

Gali būti montuojami bet kurioje padėtyje.

Prisijungti asortimentą montavimo sistema.

Feat ure:

1. Maks.darbinis slėgis:10bar (1Mpa)

2. Max darbinė temperatūra:110°C

3. Matavimo ribos: 2-8L/min

4. Matavimo tikslumas: +/-10%

5. Darbinė Terpė: vanduo, Ne korozinis skystis, dujos

6. Vamzdžio sriegis pagal ISO 228 (BSP, NPT) yra GERAI

7. Kai kalibruotas slėgis pasiekiamas, vožtuvas atsidaro automatiškai ir išleidimo atmosferą, siekiant apsaugoti visą sistemą, saugus, kurį sukelia per slėgis

8. Saugos vožtuvai yra paprastai naudojamas kontroliuoti slėgį šildymo katilai, šildymo sistemos, saugomus karšto vandens cilindrų vidaus karšto vandens sistemų ir vandens sistemose paprastai.

9. Vožtuvas pasiekia tikslą, automatinė, išmetimo, tada vožtuvas gali būti automatiškai išleidžiamas vanduo ir tada išsijungia automatiškai.

Įrengimas:

Šis vožtuvas gali būti montuojamas vertikaliai, horizontaliai ar linkę poziciją.Rūpi, kurių reikia imtis siekiant užtikrinti, kad rodyklė būtų nukreipta į srauto kryptį.

Mokėjimo

· Prašome sumokėti per 3 dienas po aukciono.

· Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų mokėjimo, jei turite kokių nors problemų.Pristatymo informacija

· Jūsų prekės bus išsiųstos per 48 valandas darbo dienas, jei mokėjimo pavedimas ištrinamas prieš 8 VAL PST kasdien (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir Švenčių dienas).Jei yra išimtis, mes jus informuosime.

· Pirkėjas, kaip importuotojui, yra atsakingas už mokėjimo muitinio įforminimo išlaidas ar susijusių MOKESČIŲ.Pardavimo sąlygos

· Teigiami Atsiliepimai yra mūsų gyvenimas.Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą.Mums rūpi mūsų vertingų klientų.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, bei stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys problemų išspręsti negali.Apie mus

· Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes specializuojamės į Energijos Taupymo elektronika: Saulės vandens šildytuvas ir valdikliai, siurblinėms, saulės įkrovimo valdiklis, keitiklis, SAULĖS Žibintai ir t. t.., Prašome aplankyti mus dažnai.Mums malonu su jumis dirbti!Susisiekite su mumis

Visos komunikacijos yra tvarkomi per elektroninius laiškus ir ALI pranešimą.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Spaudimas Žemas Slėgis
Temperatūra Media Žemos temperatūros
Modelio Numeris A6-BLV-4-1
Prekės Pavadinimas misure
Medžiaga Žalvaris
Struktūra Balansavimo Vožtuvas
Žiniasklaida vandens
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Uosto Dydis Įleidimo angos dydis

Parašyti atsiliepimą

Žalvario Srauto Matuoklis Balansavimo Vožtuvas srauto jutiklis karšto vandens sistemos

Žalvario Srauto Matuoklis Balansavimo Vožtuvas srauto jutiklis karšto vandens sistemos

Panašūs produktai