18PCS Įvairiaspalviais L-Raktų Komplektas Metrinių Star Ilgos Rankos Kamuolys Pabaigos Hex Raktas Nustatyti Pramoninės Klasės "Allen" Raktu Komplektas Su Holdingo Byla


Nauja prekė

€18.89

€32.56

-41%



Žymos: "allen" raktas lizdas tiek, stebuklas kaukė, raktas torx, hex raktas nustatyti, koken lizdas raktu rinkinys, hex raktas, raktas šešiakampis veržliaraktis, 12mm hex raktas, kamera kkmoon, šešiakampis raktas.

Savybės:

Pramoninės Klasės "Allen" Raktu Rinkinys -- Kad iš termiškai apdoroto chrome vanadžio plieno, su ultimate stiprumo ir patikimus rezultatus, su "chrome" ir spalvingas danga, apdaila, kuri yra praktiška anti-korozijos ir rūdžių, atsparumas, profesinės ir ilgaamžiškumą.

Tikslumo Kūrinys -- Tiksliai dydžio su spalvomis greitai ir lengvai nustatyti, nuožulnus tiesiai baigiasi siūlo aptemptas tinka ir įdėkite sklandžiai į užtrauktuku šilumos nudėvėjimo.Spalvotų matinės tekstūros, ilgai ranka lengvai sukibimas net su tepaluotas ir purvinas rankas.

Profesinės Deisgn -- Ilgos rankos siūlo pratęsti pasiekti ir tvirtesnį finansinį svertą ir sukimo momentas.Kamuolys pabaigos pasiekti lizdo dangtelio varžtus iki 25°įvažiavimo kampą, leidžia lengviau prieiti prie tų, sunkiai pasiekiamų vietų ir todėl lengvai prisitaiko visų kampų.

Metrinių ir Star Raktas -- klavišą L komplektą įeina 9PCS Metrinių Ball Pabaigos Hex Raktas Dydis, 9PCS Torx Raktas Star key rinkinys, jie visi yra parduotuvė, patogus plastikinis korpusas su nešimo rankena, on-the-go dizainas, patogus nešioti ir naudoti.

Universalus Taikymas -- 18pcs profesinės metrinių allen raktas nustatyti lengvai pašalinti ir įdiegti daugelį lizdo dangtelio varžtus rasti automobiliai, baldai, įranga, dviračių, namų apyvokos, muzikos instrumentų, žaislų taisymas ir dar daugiau.

Specifikacija:

Spalva: 9 spalvos

Medžiaga: CRV Plieno su Termiškai Apdoroti

"Allen" Raktas Qunatity: 18pcs

Nustatyti:

Metrinis Hex Raktas Raktas Nustatyti 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 MM

Star Raktas Raktas Nustatyti, T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40, T45, T50

Pakavimo Sąrašas:

18 * Allen Raktas

1 * Sotrage Dėžutę

Kilmės KN(Kilmės)
Spalva 9 spalvų
Savybės Izoliuoti
Medžiaga Nerūdijančio Plieno, CRV Steel with Heat Treated
Allen Key Qunatity 18pcs
Modelio Numeris šešiakampis raktas nustatyti
Prekės Pavadinimas KKMOON
Tipas hex raktas

Parašyti atsiliepimą

18PCS Įvairiaspalviais L-Raktų Komplektas Metrinių Star Ilgos Rankos Kamuolys Pabaigos Hex Raktas Nustatyti Pramoninės Klasės

18PCS Įvairiaspalviais L-Raktų Komplektas Metrinių Star Ilgos Rankos Kamuolys Pabaigos Hex Raktas Nustatyti Pramoninės Klasės "Allen" Raktu Komplektas Su Holdingo Byla

Panašūs produktai