Vasaros Ledo Kubelių Korio Formos Ledo Kubeliai Pelėsių Namų Virtuvėje Spalvinga Maker " Ice Ice Cube Dėklas Pelėsių, Sandėliavimo Konteineriai Dėžės 2021


Nauja prekė

€1.80

€2.69

-33%



Žymos: hicon ledai, haas ledai, mezgimo ledai, vyrai ledai, fondo ledai, tela ledai, silacon ledai, yum ledai, kuma ledai, kefir ledai.

Korio Formos Ledo Kubelių Maker " Ice Ice Cube Dėklas Pelėsių, Sandėliavimo Konteineriai

Produkto pardavimo taškas:

[Easy Ice Išleidimo & Clean]---jis lanksti silikoninė medžiaga, figūros apačioje gerai, kad būtų lengva išleisti ledo kubeliai.Sklandžiai silikono paviršius lengva valyti.

[Didina & Nuimamas Dangtelis]---Ateina su nuimamu dangčiu, išlaiko ledo kubeliai iš sugeriančios šaldiklio kvapų.tai paprasta-atleiskite, padėklai kamino lengvai ir tvarkingai šaldiklio be klijuoti.

[Saugiai ir plauti Indaplovėje Ice Cube Padėklai]---Ledo pelėsių, pagaminti iš maisto produktų kokybės silikono,išlaikyti savo ledas saugus gerti.šie Ledo kubeliai užtikrina saugumą ir ilgaamžiškumą,kuris gali būti naudojamas suaugusiųjų & kūdikių maisto,Saugu naudoti, šaldiklis, Orkaitė, indaplovė, šaldytuvas ir mikrobangų krosnelė.

[Tiny Tinklų]--- greito užšaldymo ir greito atšaldymo]--- užima mažiau laiko įšaldymas į ledo kubelių ir atšaldymo jūsų gerti, ne daugiau laukti.

[KOMPAKTIŠKAS Dizainas]--- kompaktiškas dydis leidžia erdvės taupymo saugojimo nustatyti, kad tilptų gražiai, bet namuose šaldytuvas, RV ar bendrabučio mini šaldytuvas

Specifikacija:

Užšaldyti skirtingi padažai lengva ir greitas būdas paįvairinti savo valgį!

Jūsų gėrimas, lieka atšaldyti valandas.

Užšaldyti sulčių ir padaryti savo specialūs mišiniai!

Ledo Dydis:0.87x0.47x0.47 cm

Medžiaga: silikonas

Užšaldyti kavos chill savo ledo kavos be jokio skiedimo

Naudoti padėklai, kaip pelėsių, kepimui, todėl pop pelėsių, ir pan.

Dydis: 8.1 x 4.7 x 0,9 cm.

Pakuotė:

1 X Ledo Kubelių Padėklas

Ledų Kubilai ledo įrankis
ledo pelėsių vasaros
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Modelio Numeris ledo pelėsių
vyno įrankių ledo vynas
Sertifikavimo CIQ
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kubilai
Tipas Ledų Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Vasaros Ledo Kubelių Korio Formos Ledo Kubeliai Pelėsių Namų Virtuvėje Spalvinga Maker

Vasaros Ledo Kubelių Korio Formos Ledo Kubeliai Pelėsių Namų Virtuvėje Spalvinga Maker " Ice Ice Cube Dėklas Pelėsių, Sandėliavimo Konteineriai Dėžės 2021

Panašūs produktai