Xiaomi Roborock S7 Valymo Robotas Dulkių Siurblys Priedai S7 Plaunamas Filtras Atsarginių Dalių Taikoma Aksesuarų Rinkinys


Nauja prekė

€10.93

€21.86

-50%



Žymos: official xiaomi, orvibo, mi robotas, lidar xiaomi, biped rinkinys robotas, gitara, dalys, priedai daug, xiaomi roko robotas, pagerėjo roborock filtras, teptuku robotas, hoover dulkių cleaner.

100% Suderinama su S7 filtras priedai plaunamas filtras valymo robotas, S7, S75 s7max s7maxv traukos robotas priedai plaunamas filtras (ne originalus)

Dulkių siurblių priedai

Viršutinės plauti filtrą ekranas

Už roborock S7 S70 S75

Spalva: balta

Prašome pasirinkti, kaip jūs norite, kad jūsų modelis, jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis, ačiū ~

100% suderinama su S7 filtras priedai plaunamas filtras valymo robotas, S7, S75 s7max s7maxv traukos robotas priedai plaunamas filtras (ne originalas)

1: nauja Roborock S7 robotas dulkių siurblys, platus MOP priedai

2: naujų Roborock S7 robotas dulkių siurblys valyti grindų MOP minkštas pusėje šepetėlių priedai

3: naujų Roborock S7 robotas dulkių siurblys, platus pagrindinis šepetys MOP priedai

4: brand new Roborock S7 robotas dulkių siurblys sweeper wet MOP plaunamas dulkių filtro dėžutė priedai

5: nauja Roborock S7 robotas dulkių siurblys, platus pagrindinis šepetys MOP padengti priedai

6: naujas Roborock S7 robotas dulkių siurblys valyti grindų MOP vandens bakas Surinkimas

7: naujas Roborock S7 robotas dulkių siurblys valyti grindų MOP vandens bakas skydų Surinkimo

8: naujas Roborock S7 robotas dulkių siurblys valyti grindų MOP baltoji maitinimo kabelis dalys

9: naujas Roborock S7 robotas dulkių siurblys valyti grindų MOP įkrovimo polių balta dalys

10: naujas Roborock S7 robotas dulkių siurblys, platus langelyje, priedai

Apie transportas:

1. mes teikiame pasaulio transportas (išskyrus tam tikrus šalių ir regionų)

2. po mokėjimas patvirtino, mes mirštame tam, kad galima buvo mirti per 1-3 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), ir laivas.

3. mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Prašome patikrinti, ar parduoti savo adreso, ir jis yra teisingas.

4. jei negavote mirti prekes per 45 dienas nuo užsakymo turi būti pristatytas, prašome susisiekti su mumis.Mirsime, sekti prekių ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mes padės jums iš visos širdies!

Kalbant apie atsiliepimą:

Gerbiamas kliente, ačiū už pardavimą jūsų paramos mūsų verslui.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamai ir suteikti mums "tobulas 5 žvaigždučių" rezultatas duoti skatinti ir finansiškai remti mus.Tai yra labai svarbu mums, nes tai mūsų motyvuoti padaryti geriau ir daugiau puikus.

Jei iškyla problemų, gedimų ir kokybės problemas, nesijaudinkite, prašome, ir palikti blogų atsiliepimų.Visų pirma, jei jums iškyla problema, mes suprantame, parduoti savo jausmus mirti pirmą kartą, bet, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau per 12 valandų ir išspręsti visus susijusius klausimus jums.Kaip visada, prašome nedvejodami kreipkitės į mus-mes visada čia.Tikimės, kad ir padėkoti jums už jūsų pasitikėjimą.

Mirti tikslas Xiaomi MIjia Aini Parduotuvė: norėdami sukurti gražią gyvenimo patirtį jums puikus produktus ir paslaugas!

Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai
Prekės Pavadinimas roborock
Modelio Numeris S7
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Roborock S7 Valymo Robotas Dulkių Siurblys Priedai S7 Plaunamas Filtras Atsarginių Dalių Taikoma Aksesuarų Rinkinys

Xiaomi Roborock S7 Valymo Robotas Dulkių Siurblys Priedai S7 Plaunamas Filtras Atsarginių Dalių Taikoma Aksesuarų Rinkinys

Panašūs produktai