Šiuolaikinių LED Veidrodis, apšvietimas, Vonios kambarys frogproof led Aukso Veidrodėlis, Priekinis žibintas Namų LED sienos sconce Lempos makiažo veidrodėliai žibintai


Nauja prekė

€56.84

€75.78

-24%



Žymos: daug lauko šviesos, užduotis žibintai, vonios kambarys produktas, nuotraukos sieniniai šviestuvai, ika sienos veidrodis, lempa led, dekoro veidrodis, led makiažo veidrodėliai, vonios kambarys led veidrodis, cigarų fakelas.

Savybės:

100% Brand New.

Dydis:Kaip Nurodyta Toliau

Pagrindinės Medžiagos:Aparatūros+Akrilas

Įtampa: 85-265V

Šviesos Spalva:tai yra inlcude šiltai balta ir cool white ir natūralus baltas 4200K

spalvos temperatūra:būti šiltai balta 3000-3500K šaltai balta 6000-6500K natūralus baltas 4200K

vidutinė Gyvenimo: 50000h

Šviesos šaltinio tipas: LED Lustai

spalva: kaip foto Auksą, Padengtą

Apdaila:Padengtą

Šviesos šaltinis yra Įtraukti ar Ne: Taip

1. Importo muitų, mokesčių ir kitų muitinės formalumų mokesčiai nėra įtraukiami į prekės kainą, arba laivybos kaina.Tai yra pirkėjo atsakomybė.Pls patikrinti jūsų postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti.Mes galime pareikšti, mažesnę vertę, siekiant padėti jums išvengti kai kurių mokesčių už jūsų prašymą.

2. Mes nuspręs, laivybos metodą visiems NEMOKAMĄ LAIVYBOS užsakymus.Jei jums reikia konkrečių laivybos metodą, pls palikti mums pranešimą pateikdami užsakymą.

3. Mūsų tikslas pateikti geros kokybės gaminius, kad kiekvienas klientas.Visi mūsų produktai buvo išbandyti, patikrinti ir kupini geros būklės, tinkamai atsarginės dalys.Jei prekes norite gauti defektais, pls nedelsdami susisiekite su mumis, mes bus pateikti jums geriausią sprendimą(siųsti keitimu arba grąžinti)

4 .Pls neatidarykite ginčo ar parašyti blogą ar neutralus peržiūrėti tiesiogiai, be jokių spragų .Jūs turite mūsų žodžiai čia: Visos problemos gali būti išspręstos gera komunikacija, mes tikimės, kad visi mūsų klientai gali patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes bus suteikti jums puikus sprendimas.

Pirkėjai, kuriems užsakymą bus laikoma, kad sutinkate su šiomis nuostatomis ir sąlygomis.

5. Mūsų yra gamintojas tiesiogiai , galėtume ne tik įprastos šviesos parodė ant svetainę, bet taip pat pritaikyti apšvietimą pagal jūsų specialius pageidavimus.Kviečiame susisiekti su mumis.

6. Siųskite mums žinutę, kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Modelio Numeris L-361
Pagrindo Tipas Pleišto
Įtampa 220V
Atspalvis Tipas Shadeless
Spalva Auksas
Savybės Modernus
Maitinimo Šaltinis AC
Garantija 1 Metai
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Yra Protingas Prietaisas No
Šviesos šaltinių skaičius 1
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Medžiaga Metalo
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Korpuso Medžiaga Geležies
Stilius Modernus
Apšvietimo Srityje 3-5square metrų
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Sertifikavimo CQC, FCC, EMS, BMK
Prekės Pavadinimas Verllas
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Dažytos
Yra Pritemdomi No
Prašymas Vonios kambarys
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai

Parašyti atsiliepimą

Šiuolaikinių LED Veidrodis, apšvietimas, Vonios kambarys frogproof led Aukso Veidrodėlis, Priekinis žibintas Namų LED sienos sconce Lempos makiažo veidrodėliai žibintai

Šiuolaikinių LED Veidrodis, apšvietimas, Vonios kambarys frogproof led Aukso Veidrodėlis, Priekinis žibintas Namų LED sienos sconce Lempos makiažo veidrodėliai žibintai

Panašūs produktai