Šviesos Mažų Kūrybos 5 Lankstymo Kišenėje Skėtis Vaikams, Žaislai, Lietaus Moterų Mielas Tinklelio tiek tenka Paplūdimio Juodas UV Lakas Skėtis


Nauja prekė

€9.15

€16.65

-45%



Žymos: parasol, SKĖTIS, skėtis skėtis paplūdimyje, kinijos popieriaus skėtis, sodo skėtis, animacinių filmų skėtis, derva skėtis bazės, skėtis moterims, paplūdimio skėtis nuo saulės, palapinė, skėtis.

FGHGF Šviesos Mažas Kūrybos 5 Lankstymo Kišenėje Skėtis Vaikams, Žaislai, Lietaus Moterų Mielas Tinklelio tiek tenka Paplūdimio Juodas UV Lakas Skėtis

Dydis: 18cm X 8cm X 6cm

Svoris: 210g

Skersmuo: 90 cm

Twist skėčio aukštis: 50cm

UV apsaugos faktorius: UPF30 +

UVA

mokėjimo

1) mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelės yra patalpinta per saugų mokėjimo procesorius.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

3) Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

vežimas

1) Pasaulio transportu. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir apo / FPO)

2) Po apmokėjimo patvirtinimo, kad užsakymas bus tvarkomi laiku.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Prieš pateikiant užsakymą, prašome patikrinti savo tikrą vardą, telefono numerį ir išsamus adresas.Po vežimą, ji negali būti keičiama.

4) produkto parodyta paveikslėlyje gali turėti spalvų skirtumas, nes skirtumas tarp fotografijos įranga ir vitrinos.Dydis: produktas yra dažniausiai vertinama pagal vertus, kurios gali būti šiek tiek klaidų su realaus objekto.Ieškokite konkretaus produkto.

5) Tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Transportavimo laikas gali skirtis, ypač per šventes.

6) Jei jums nereikia gauti prekes per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes seks prekes ir pateiks jums atsakyti kuo greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7) Mes pristatyti prekes kaip galima greičiau po jūsų užsakymą.Nesijaudinkite.Kantriai laukti.

Grįžti / grąžinimas

1) Jei jums rasti, kad yra kažkas negerai su prekių po to, kai jūs gaunate juos, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Ir pritvirtintas su pakuotės nuotraukos ir produkto nuotraukos.Nuo tos dienos, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 60 dienų.Jei elementas yra jūsų rankose daugiau nei 7 dienas, ji bus laikoma, kad buvo naudojamas.Mes nebus grąžinti ar pakeisti jį jums, be išimties!

2) Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį siuntos, konkrečios priežasties grįžti ir pirkimo užsakymą.

garantija

Visi produktai buvo patikrinti prieš tai, pristatymo ir pakavimo būklė yra gera.

Jei produktas sugedęs, prašome informuoti mus, kaip greitai, kaip jūs jį gauti, ir mums bus už jį atsakingas.

atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus ir mes prašome jus susisiekti su mumis prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ir jums patenkintas!

Klientas yra pirmasis, jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!!!!

Patenkintas mums, prašome suteikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimus!!!!⭐⭐⭐⭐⭐

Prekės Pavadinimas FGHGF
Išorės Rėmas Medžiaga Eponžas
dydis One Size
Kontrolės Neautomatinis Skėtis
Modelis Penkių-sulankstomas Skėtis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Skėčiai
Funkcija Lankstymo
Amžiaus Grupė Vaikai
Medžiaga 190T Nailono Audinio
Modelio Numeris SAN-5ZS54432
Produktas SKĖTIS

Parašyti atsiliepimą

Šviesos Mažų Kūrybos 5 Lankstymo Kišenėje Skėtis Vaikams, Žaislai, Lietaus Moterų Mielas Tinklelio tiek tenka Paplūdimio Juodas UV Lakas Skėtis

Šviesos Mažų Kūrybos 5 Lankstymo Kišenėje Skėtis Vaikams, Žaislai, Lietaus Moterų Mielas Tinklelio tiek tenka Paplūdimio Juodas UV Lakas Skėtis

Panašūs produktai