100 g Karboksi Metil Celiuliozės Natrio CMC Maisto Klasės žemos kainos, nemokamas pristatymas


Nauja prekė

€8.00



Žymos: vokietijos įrankių rinkinys, maisto paveikslėlio rėmelį, mėlyna mcqueen, ls, cmc, bburago f1, marškinėliai jav, šildymo kilimėlis, cmc rca lizdas, hpmc.

PRODUKTO APRAŠYMAS:

Pavadinimas: karboksimetilceliuliozė Išvaizda: Balti ar Gelsvi Milteliai Reitingas: Maisto Klasės Skalbimo Klasė Tipas: Mityba Stipriklis Molekulinė formulė: [C6H7O2(OH)2CH2COONa]n EINECS Nr. 265-995-8 CAS kodas: 9004-32-4 Sertifikatas: SGS/Sveikatos sertifikatas ISO sertifikatą Kiti pavadinimai: CMC Karboksi metilceliuliozės, balta flocculent milteliai, bekvapis, beskonis, netoksiškas.Jis yra lengvai ištirpsta vandenyje ir forma, skaidrus, koloidinis skystis, neutralus tirpalas.Tai yra stabili, kad šviesos ir šilumos.Ji turi hygroscopicity.Jis yra netirpus rūgščių, krezolis, etanolis, acetone, chloroforme, benzeno ir kt., tačiau netirpsta metanolio ir eteryje.Celiuliozės darinių su karboksimetil pakaitalai yra ruošiama apdorojant celiuliozė, natrio hidroksidas, forma, šarmų celiuliozės ir reaguoja su chloracto rūgštimi produktai.Gliukozės vienetų, kurie sudaro celiuliozės, trijų keičiamų hidroksilo grupių, todėl produktų su skirtingu pakeitimas gali būti gauti.

Taikymo CMC

Taikymo sritis: dozę, sojų pieno, ledų, ledų, želė, gėrimų ir konservuotų maisto produktų yra apie 1% ~ 1.5%.CMC taip pat gali būti sumaišyti su actu, sojų padažu, augalinio aliejaus, vaisių, sulčių, mėsos sultys, daržovių sultys suformuoti stabilią emulsiją dispersija skystis, jo dozė yra 0,2% ~ 0.5%.Ypač, emulsiklis nuosavybės augalinio aliejaus, baltymų ir vandeninio tirpalo yra puikus, kurie gali padaryti tai vienarūšės emulsija su stabilia turtą.Karboksimetilceliuliozė (CMC) yra plačiai naudojamas maisto produktų priėmimo, ploviklių, popieriaus gamybos, naftos gręžimo, tekstilės, dažai, keramika, statybos, dažymo, suvirinimo, baterija, vaistų, tabako, dantų pastos, kosmetika ir kt.Mes galime tiekti CMC įvairių klasių už gerą kainą.Bet vieną susidomėjote, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Kodėl verta Rinktis mus FarmReaching ?

1. Greita reakcija ir profesionalus aptarnavimas Jūsų paklausimą bus atsakyta per 24 valandas, įskaitant švenčių. 2. Kokybė-garantuota produktus.Mes esame gamintojas Augalų augimo hormonų ir kitų žemės ūkio chemikalų.Mes turime geriausią gamybos pajėgumų, geriausios kokybės kontrolės, ir geriausias aptarnavimas. 3.Turtingas eksportuojančių patirtis žemės ūkio chemikalų.Mes turime daugiau nei 10 metų, eksportuojančių patirtį, mes galime padėti jums pasirenkant saugiausią transportavimo metodas, mes paruošime visus reikiamus dokumentus, muitinės klirensas, siųsti kartu su kroviniu. 4. Aptarnavimas po pardavimo.Sekti savo prekes, kol jį gavo, jei jokių problemų per siuntą, mes susisieksime su laivybos kompanija ir ją išspręsti laiku.Mes esame atsakingi už produkto kokybę.Mes jums teikia profesionalią techninę informaciją bei paslaugas visiems mūsų klientams

Kelis Turimų Prekių

Visų rūšių Maisto Priedų gauti Visų rūšių Gyvūnų Pašarų yra Visų rūšių Augalinės Trąšos yra Giberelino rūgšties (GA3) 90%TC, GA4+7 90%TC GA3 10%Tabletė, GA3 20%Tabletė GA3 10%SP, GA3 20%SP, GA3 40%SP GA3 3%EB, GA3 4%EB Natrio nitrofenoliato (ATONIK) 98%TC Natrio 5-nitroguaiacolate (5-NGS) 98%TC Natrio orto-nitrofenoliato 98%TC Natrio para-nitrofenoliato 98%TC Dietil-aminoetil pentilheksanoatas (DA-6) 98%TC Triacontanol 90%TC, Triacontanol 0.15% pieno milteliai, 4-Chlorophenoxyacetic rūgšties (4-CPA) 98%TC Natrio 4-Chlorophenoxyacetic rūgštis (Na-4-MUK) 98%TC 6-benzylaminopurine (6-BA) 98%TC 6-aminofurfurylpurine (6-KT) 98%TC Forchlorfenuron (CPPU/KT-30) 98%TC Brassinolide 90%TC, Brassinolide 0,1 proc., SP, 0.15%SP, 0.2%SP 0.01%SP α-naphthaleneacetic rūgštis (NAA) 98%TC Natrio NAA (Na-NAA) 98%TC 3-Indolebutyric rūgštis (IBA) 98%TC Kalio IBA (K-IBA) 98%TC 3-Indoleacetic rūgštis (ISUI) 98%TC, Natrio ISUI(Na-ISUI) 98%TC 2-(1-Naftil) acetamidas (NAD) 98%TC β-naphthoxyacetic rūgštis (BNOA) 98%TC Chlormekvatas chloridas (KBK) 98%TC Paklobutrazolas 95%TC mepikvatchloridas 98%TC, Jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su manimi laisvai

Pakavimas 100 g/Maišelis
Produkto Pavadinimas Natrio Carboxymethl Celiuliozės CMC
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Prašymas Stabilizers, Tirštikliai
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kepimo & Konditerijos Mentelės.
Spalva baltos ar šviesiai gelsvi milteliai
Cas Nr. 9004-32-4
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Keramikos
Grynumas 98%
Rinkinio Numeris 1
MF C8H11O5Na
Modelio Numeris FF691
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Delievery Laikas Per 3 dienas
SANDĖLYJE 500kg
Reitingas Maisto klasės

Parašyti atsiliepimą

100 g Karboksi Metil Celiuliozės Natrio CMC Maisto Klasės žemos kainos, nemokamas pristatymas

100 g Karboksi Metil Celiuliozės Natrio CMC Maisto Klasės žemos kainos, nemokamas pristatymas

Panašūs produktai