"Viskas įskaičiuota", Recliner Kėdės Dangtelio Raštas Tirštėti Super Minkštas Aksominis Recliner Padengti Ruožas Dulkėms Fotelis Dangtelio Raštas


Nauja prekė

€21.84

€26.63

-17%



Žymos: kėdė padengti ruožas, baras, kėdės, taburetės, pirmininko mao, aksomo stendo žalia, šiuolaikinės kėdės, aksomo pagalvės, grilis nerūdijančio, padengti sofa, kūdikių elf, ponaitis saulės.

Komplektą Sudaro:

1 x Recliner Kėdės apima

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas:Recliner Kėdės apima

Modelis:E88343

Dydis:

24-33in

29-37in

26-34in

24-37in

Spalva:Pilka/Ruda/Tamsiai Ruda/Balta/Navy/Chaki/Mėlynos

Medžiaga:Aksomas

Ypatybė:

-Minkštos medžiagos,patogūs ir raukšlių atsparus,nr. lyginimo reikalaujama.Tampus Medžiagos,ištempti, kad atsigaus greitai,saugiai tilptų su įsiūta-į elastinga apvadą.Mašina galima skalbti,lengva valyti ir plauti.

-Atsparus vandeniui ir dulkėms.tegul jūsų seną ar negraži kėdė, atrodo kaip nauja ir gražesnė.Taip pat gali užkirsti kelią jūsų kėdė iš vaikų rašinėti arba pet'scratch ir bite.

-Įrengimas ir išardymas yra labai paprasta ir patogu, taupymo problemų ir pastangų.

-Specialus Dizainas: Stilingas ir gražus dizainas, suteikia kitokią išvaizdą Recliner Kėdės dangtis, Recliner Kėdės padengti atneša naują pertvarką, už visą savo namų dekoravimo stilius, padidinti prabangos pojūtį.

-Ten bus daug papildomų audinio paviršiuje mūsų Recliner Kėdės, padengti net savo kėdės yra labai daug, jei jūsų dydis yra mažas , taip pat galite įterpti papildomų audinio į tarpą diegimo metu.

Pastaba:

-Spalva prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir skirtingų PC monitoriaus.

-Dydis gali būti šiek tiek kitaip, nes rankinis matavimas.Jūsų prašome suprasti, būtų dėkingi.

Modelis Paprastas Dažyti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Velvet
Naudoti Kita, Paplūdimio Kėdės, Rankos Kėdė, Viešbutis Kėdė, Vestuvių Kėdė, Pokylių Kėdė
Prekės Pavadinimas KIWARM
Stilius Europa
Modelio Numeris Recliner Kėdės apima

Parašyti atsiliepimą

"Viskas įskaičiuota", Recliner Kėdės Dangtelio Raštas Tirštėti Super Minkštas Aksominis Recliner Padengti Ruožas Dulkėms Fotelis Dangtelio Raštas

Panašūs produktai