Mini Piršto Rankas Maža Vertus, Žaidimas, Šalis Maža Vertus Lėlės Erzinti Naminių Kačių Žaislas Helovinas Kostiumas Šalis Rekvizitas, Suaugusiems, Vaikams, Žaislas


Nauja prekė

€0.63

€0.84

-24%



Žymos: arbaletas profesinės, žaidimas šalis, gsm relės perjungimas, manikiūro rankas modelis, arbaletas mini, žaidimas šoko, žaidimas vienaragis, helovinas pagalvė, žmogaus modelis rankas, atleta.

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

★Mielas mažai rankas, penktadalis dydžio žmogaus rankos

★Pagamintas iš gumos medžiagos, minkšti ir lankstūs, kad patogiai priglustų prie kojos pirštais galiuko ir atrodo kaip mažytė ranka .

★Tai labai malonu erzinti kates su juo.Tai labai įdomu

★Kiaurymės skersmuo yra apie 17mm, ir gumos medžiaga turi šiek tiek elastingumą

★Odos draugiškas medžiaga, kuri lankstosi ir raukšlės, bet išlaiko savo formą, puikiai, ji taip pat priešinasi daugiau dulkių ir purvo, palyginti su minkštesnė modeliai.

★ Juokinga dovana muzikos festivaliuose, gimtadienio, baras naktų, virusinės filmai, streso atsarginiais.

★100% Pasitenkinimo Garantija,Jei yra kokių nors problemų su produkto naudojimo, prašome susisiekti su manimi ir išspręsti problemą.Jums Išsiųsti ar grąžinti, Prašome don ' t give mažą balą tiesiogiai.Ir jūs, ir aš, tiek prarasti pinigus, jei jums duoti tik blogi atsiliepimai.Ačiū, Gerbiamas kliente!

Įspėjimas: šis žaislas netinkamas vaikams iki 3 Metų amžiaus!

Spalvos: žr. nuotraukas

Medžiaga: guma

Dydis: kaip nuotraukose parodyta

Komplektą sudaro:1 VNT x Rankas Lėlės

Pastaba:

*Dėl skirtingos apšvietimas ir ekrano spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

*Dėl fizinio matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-1mm.

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mezgimojoga.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y, 18+
Medžiaga Guma
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Mini Piršto Rankas Maža Vertus, Žaidimas, Šalis Maža Vertus Lėlės Erzinti Naminių Kačių Žaislas Helovinas Kostiumas Šalis Rekvizitas, Suaugusiems, Vaikams, Žaislas

Mini Piršto Rankas Maža Vertus, Žaidimas, Šalis Maža Vertus Lėlės Erzinti Naminių Kačių Žaislas Helovinas Kostiumas Šalis Rekvizitas, Suaugusiems, Vaikams, Žaislas

Panašūs produktai