30PCS kinų žolinis vaistas veiksmingas lieknėjimo dietos tabletes, bamba lipdukas slim patch numesti svorio dietos detox lieknėjimo pleistras


Nauja prekė

€12.21

€24.42

-50%



Žymos: medicine articles, akių geležies pleistras, riebalų degintojas, greitai, lieknėjimo tabletes, detox foot patch, vyrai, lieknėjimo tabletes, embroid pleistras, kinijos gipso, detox pleistras, mityba.

Šis produktas yra išskirtinis elementas mūsų parduotuvėje.Mūsų pačių Kinų medicinos receptas yra pagamintas vien tik.

30PCS krepšys ,naudoti 1 vnt. per dieną ,ir su eterinio aliejaus bus daugiau effictive.

produkto:30PCS Tradicinės Kinų medicinos tabletes,30PCS Bamba aplinkosaugos ¾enklelis,Vienas butelis eterinio aliejaus.

Naudojimo būdas:

1.įdėti tabletes centre angos įklija

2.Lašas keletą lašų eterinio aliejaus ant tabletes ir palaukti keletą minučių, eterinio aliejaus prasiskverbti į tabletes.

3. Tikslas Kinų medicinos tabletes bambos ir klijuoti juos ant odos.

Pure natūralūs Kinų medicinos komponentų be jokio šalutinio poveikio

VIENAS MAIŠELIS GALI BŪTI NAUDOJAMAS PER MĖNESĮ,KAS NORS GALI PAJUSTI POVEIKĮ NE PIRMĄ SAVAITĘ,

Prašome laikytis už vieną mėnesį.Jei jaučiatės gerai ,galite reikalauti ją naudoti kitą mėnesį sustiprinti poveikį.

VISŲ NATŪRALIŲ INGREDIENTŲ

Lieknėjimo patchs buvo naudojami sėkmingai padeda sumažinti riebalų dešimtmečių. "Plonos pleistras" yra naujos kartos lieknėjimo pagalvėlės, kad investavo į naujausius tyrimus, kad deveolp daugiau pažangių lieknėjimo pleistras.Nors ji naudoja daug tų pačių ingredientų, kaip ir ankstesnės versijos, ji priduria, nauji svarbiausi ingredientai sustiprinta lieknėjimo patchs.

LABAI VEIKSMINGŲ NATŪRALIŲ SVORIO NETEKIMAS PLEISTRAS

Alsuoja visų natūralių ingredientų, SLIM PATCH buvo įrodyta, kad būti labai veiksmingas būdas numesti svorio.Jis veikia su įstaigos savo ENDOKRININEI sistemai,kurioje yra liaukos, kurios valdymo organų medžiagų apykaitą,didinti šio tarifo kūno nudegimai iki riebalų,angliavandenių ir sugsrs, kad sukelti antsvoris.

SLIM PATCH taip pat aktyviai blokuoja diegti papildomų riebalų, didina kraujotaką ir pašalina toksinus, kurie toksinus, kurie sukūrė organizme.

INGREDIENTAI: Spermos cssiaetorae,Poriacocos,Maythorn, Nesubrendęs karčiųjų apelsinų, Scutellaria baiclensis, Alisma orientalis, Angelica sinensis, pėdsakai augalų ekstrakto.

DIRECTINONS: Pašalinti iš paketėlio, nulupti apsaugine danga ir taikomos mavel plotas lipnios pusės žemyn.Naudoti vieną pleistrą 12 valandų per 24 valandas.

ĮSPĖJIMAS: Produktas skirtas tik išoriniam naudojimui.Nenaudokite, jei nėščia, maitinate krūtimi ar kenčia nuo odos alergies.Nenaudokite ant pažeistos odos ir, jei dirginimas occers.

MWTABOLISM: SLIM PATCH veikia NATŪRALIAI padidinti medžiagų apykaitą,pagerina kraujo apytaką, ir dega gaunamų RIEBALŲ, ANGLIAVANDENIŲ ir CUKRŲ, dirbant su įstaigos savo EMDOCRINE sistema.

TEISINGAI: ALIM PATAISĄ, gerina žarnyno funkciją, padeda nuo vidurių užkietėjimo, o šalinant, kas yra žinoma, Tradicinės Kinų Medicinos, 'Phlegm Drėgmės'.

SAVYBĖS: PLONAS PLEISTRAS padeda pašalinti toksinus, jau pastatyta iki jūsų kūno.

Funkcija Kita
GZZZ YGZWBZ
lieknėjimo dietos slim patch lieknėjimo pleistrai slim
Komponentas Kinų žolinis vaistas
Naudoti Įstaiga
Elemento Tipas Kremas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
30 vnt. magnetinių pilvo lieknėjimo pleistras riebalų nuostolių medicina
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris Svoris Sumažinti
Prekės Pavadinimas YASS
NET WT 125 g
Pažymėjimo Numeris Kinų žolinis vaistas
Sertifikavimo GZZZ
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Pasirinkimas pagal sveikatingumo efektas Gražus juosmens/plonas juosmens/plastiko juosmens

Parašyti atsiliepimą

30PCS kinų žolinis vaistas veiksmingas lieknėjimo dietos tabletes, bamba lipdukas slim patch numesti svorio dietos detox lieknėjimo pleistras

30PCS kinų žolinis vaistas veiksmingas lieknėjimo dietos tabletes, bamba lipdukas slim patch numesti svorio dietos detox lieknėjimo pleistras

Panašūs produktai