Architektūros Inžinierius Lazeriu Išgraviruotas Vinilo Sienos Laikrodį, Statybos Aikštelės Projektas Bokštinis Kranas Šviesos Siena Žiūrėti Vinilo Meninio Dekoro


Nauja prekė

€14.40

€16.00

-9%



Žymos: nagų meno cutter, inžinieriai ypatingą kišenėje žiūrėti, aukso ėsdinimo staklės, stiklo meno etch, inžinierius marškinėlius, inžinierius atveju, šiuolaikinio meno ėsdinimo, bandelė turėtojas metalo, smart žiūrėti inžinerija, abstraktus gėlių tapetai.

Vinilo LP Įrašas Retro Sieninis Laikrodis

Naudoti derliaus ir išskirtinis vinilo įrašus, mes padaryti laikrodžiai su įvairių temų ir formų.

Forma muzika negali būti aprašyta, tačiau, mes stengdamasis, kad kiekvieną vinilo longplay pasakoti savo istorijas.

Visų enviornmental apsaugų, vinilo padėjo sumažinti saikingas kitų žaliavų.

Be to, įrašai naudojami jau pasiekė savo pirmąją misiją — kairės pusės klaidžioja melodija į kieno nors širdį.Tai yra priežastis, kodėl jums gali rasti įbrėžimų ant jų.Tada antra misija — tapti laikrodžiai papuošti savo namų ne-tiksi būdu.

Pjovimas Lazeriu Technologija

Mes pjovimas lazeriu vinilo įrašus tapti vienetų monstras sienos menas.

Šis laikrodis yra pagamintas iš preloved LP vinilo įrašas.Tai-stabili laikrodis yra kruopščiai suprojektuoti ir iškirpti ir bus padaryti gražiai, be jokių namų ar biuro.

SPECIFIKACIJA:

Visi laikrodžiai gaminami iš 12 colių (30 cm) perdirbti vinilo įrašus.Norime suteikti jiems naują gyvenimą, tačiau mums rūpi aplinka.

Laikrodis Veidas yra Lipdukas

Vinilinės Plokštelės Etiketės Išsiųstas Atsitiktinai

Baterijos Tipas: 1 AA Baterijos (neįtraukta)

LAIKRODŽIO MECHANIZMAS:

Mes naudojame aukštos kokybės silent plūduriuojantis pusiausvyros mechanizmai.Mes nenori sutrikdyti savo miego.Jūsų geras nakties miegas yra labai svarbus mums.

PAKUOTĖ

Laikrodis siuntimas tvirtos, estetinį pakuotė pagaminta iš perdirbto popieriaus.Viskas yra profesionaliai suvynioti, mes naudojame polistirolo, viduje apsauginiai tarpikliai, kad jūsų produktas atlaikyti visus iššūkius per vežimą :).Mes dedame visas pastangas, kad jūsų siuntinys pasiekė savo paskirties vietą kaip galima greičiau ir nietknięty.

PAPUOŠTI JŪSŲ NAMUOSE GERIAU

Nuostabus dovana bet kokiai progai ir geros apdailos, miegamajame, vaikų kambaryje, svetainė, baras, parduotuvė, kavinė, restoranas ir šalys.

LED Apšvietimo Funkcija:

Jums bus suteikta 16 Raktų, nuotolinio valdymo pultelis, pritaikyti spalvos sieninis laikrodis.LED komponentas yra USB powered.Su 5V DC adapteris bus išsiųstas kartu pagal savo pristatymo adresą.

KLAUSIMAI IR ATSAKYMAI

Q: ar tai sieninis laikrodis patvarus?Tai bus pertrauka lengvai?

A: Na jis pagamintas iš vinilo nuo įrašas, ta prasme, ji trapi.Tai subtilus dirbti, bet yra gerai padaryta ir išsamiai yra gana didelis.

Q: Yra laikrodis tyli, ar jis turi pažymint garso?

A: Mes naudojame aukštos kokybės silent plūduriuojantis pusiausvyros mechanizmai.Mes nenori sutrikdyti savo miego.Jūsų geras nakties miegas yra labai svarbus mums.

Q:kokio dydžio yra šis sieninis laikrodis?

A: Visi laikrodžiai gaminami iš 12 colių (30 cm) perdirbti vinilo įrašus.Tikrąjį dydį po iškirpti bus skirtis priklausomai nuo formos.

Q: ar galiu daryti savo dizaino?

A: Taip, nedelsdami susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti informaciją iš jūsų norėjo, kad dizainas, mes padarysime peržiūros eskizas parodyti jums, patvirtinę, kad dizainas, tada vietoje užsakyti ir apmokėti.

SVEIKI UŽSAKYMĄ UŽSAKYMO

PATINKA IDĖJA, BET NEPATINKA DIZAINAS?KURKIME NAUJĄ DRAUGE! – Tiesiog leiskite mums žinoti, ką jūs norėtumėte matyti savo ypatingą laikrodį ir mes parengsime naujas dizainas jums.

Mūsų dizaino komanda bus eskizas jūsų laikrodis dažniausiai per 24 valandos.Jūs galėsite jį peržiūrėti, komentuoti ir paprašyti patikslinimo (jei reikia), kol jūs esate visiškai patenkinti dizainas.

Ekrano Tipas Adata
Plotis 30cm
Forma Vieno Veido
Motivity Tipas KVARCAS
Stilius Klasikinis
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Modelio Numeris GIT-3501
Formos Geometrinio
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Antikos Stilius
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Sieninis Laikrodis Tipas Kita
Skersmuo 30cm
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Modelis abstraktus
Derinys Atskiria

Parašyti atsiliepimą

Architektūros Inžinierius Lazeriu Išgraviruotas Vinilo Sienos Laikrodį, Statybos Aikštelės Projektas Bokštinis Kranas Šviesos Siena Žiūrėti Vinilo Meninio Dekoro

Architektūros Inžinierius Lazeriu Išgraviruotas Vinilo Sienos Laikrodį, Statybos Aikštelės Projektas Bokštinis Kranas Šviesos Siena Žiūrėti Vinilo Meninio Dekoro

Panašūs produktai