Masažas Ginklą Raumenų Massager Galingas Mušamųjų Kaklo Massager Nešiojamą Sportininkams


Nauja prekė

€36.60

€58.10

-37%



Žymos: masažas raumenų ginklą, masažas theragun, pistoletas massag, šaudymo pistoletas masažas, huiles, massag, pistoletas profesionalus masažas, audinių masažas ginklą, pistoletas masažas theragun, magicool.

Apie Dropshipping

Gerbiami klientai, Mes esame patyrę dėl dropShipping Užsakymus ilgą laiką.Mes experence dėl spausdinimo LOGO OEM paslaugų ir padaryti aklas dropshipping pagal greitas pristatymas.

【ILGAS DARBO LAIKAS】

Į Badinono belaidžius massager yra įrengta 2400mAh aukštos kokybės ličio akumuliatorius, todėl jis gali toliau dirbti apie 4-7 valandas po mokestį.Kūno massager yra su LED baterijos indikatorius, todėl jūs neturite jaudintis dėl energijos tiekimo pertrūkių.

【DAUGIAFUNKCINIS MASAŽAS GINKLĄ】

Iki 3300 percussions per minutę, bet ne daugiau kaip 50 dB.Badinono masažas ginklą gali padėti naudotojui sumažinti raumenų sustingimas ir skausmas, padidinti kraujo spaudimą, pagerinti bendrą sveikatos organizmo minkštųjų audinių, be to, tai gali užkirsti kelią fascitis, kuri yra savotiškas skausminga ir sunku išgydyti uždegimas, kurį sukelia sukibimas tarp fasciją ir raumenis.

【2021 NAUJA VERSIJA】

Badinono Massager priima aukštos kokybės varikliu, kuris turi itin stiprų šilumos išsklaidymo funkciją, jokių gedimų, ji gali paleisti ilgą laiką ir negali nustoti dirbti, nes judėjimas yra perkaitintas; Tuo pačiu metu, aukšto tikslumo pelėsių daro mašina, galvos ir kūno sandariai sujungti, triukšmo eksploatavimo proceso, gali būti veiksmingai sumažinti sklandžiai stumdomas.Badinono yra tyliau, palyginti su 50 decibelų iš kitų tiekėjų. 6 KEIČIAMOS MASAŽO GALVUTĖS & 30 REGULIUOJAMAS GREITIS LYGYJE ir 1 NEŠIOJAMAS ATVEJU : Badinono massager yra įrengta su 6 skirtingos formos masažo galvutės padėti vartotojui atsipalaiduoti įvairių kūno dalių.Vartotojas gali keisti masažas gun ' s greičiu, kaip reikia. 400 iki 3300 percussions per minutę.

【RACIONALUS DIZAINAS】

kišeninis massager tik sveria 0.85 kg(1.95 lbs), ergonomiška, suprojektuota rankena sumažina išorės vibracijos ir patvarus, neslystantis silikono rankena leidžia massager lengviau ir patogu laikyti savo malonumui.

Prekės Pavadinimas YUKUI
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui

Parašyti atsiliepimą

Masažas Ginklą Raumenų Massager Galingas Mušamųjų Kaklo Massager Nešiojamą Sportininkams

Masažas Ginklą Raumenų Massager Galingas Mušamųjų Kaklo Massager Nešiojamą Sportininkams

Panašūs produktai