Mini WiFi Kamera "Full HD" 4K Mini Kamera Nachtzicht Mikro Kamera Bewegingsdetectie DV Vaizdo Diktofonas IP DV Kamera Judesio


Nauja prekė

€6.61

€8.58

-22%



Žymos: 4k veiksmo kameros, vizija nakties kameros, spycam wifi, paslėpta kamera wifii, mini kamera, naktį kamera mini 4k, kamera surveil, spy kamera, wifi spy, mažų planą fotoaparatas, vaizdo kamera.

Atkreipkite dėmesį: "32GB Kortelės NR. vaizdo kamera", ši galimybė yra tik TF card,kamera nr.

Pastaba: yra 2 rūšių fotoaparatą, vienas jis neturi wifi, kitą su wifi, Jie turi skirtingus parametrus, žiūrėkite paveikslėlio žinotina prieš padaryti užsakymą.

Tai DV kamerą, tai tik parama vietos SD kortelės įrašymas.

Kamera neturi įmontuota baterija, tačiau galite naudoti išorinių energijos šaltinių, tiekimo, elektros energijos.pvz., elektros banko arba telefono įkroviklio, nenaudokite kompiuterio galios, kompiuterio galios nepalaiko darbą

Funkcijos ne wifi:

1 Mažiausia vaizdo kamera, tik 2.9x1.1x2.9 cm,patogiau šaudyti.

2 HD 1080P, vaizdo, aišku, daugiau ryškių spalvų.

3 iki 5*8MM naktinio matymo žibintai, 940nm, Lempos, jokios šviesos apšviesti,įrašymo, be blykstės, naktinio matymo atstumas gali būti iki 5 metrų.

4 IR-CUT, įjungti/išjungti naktinio matymo automatiškai, pagal aplinkos pokyčius.

5 Labai lengva naudoti, vienas pelės mygtuku spustelėkite vaizdą, vienu spustelėjimu judesio aptikimo.

6 Kilpos video, galite įjungti ir išjungti.

7 Timestamp gali rodyti arba nerodyti.

Specifikacija nėra wifi:

Video: 1920*1080P

Atminties palaikymas: iki 32G Atmintis

naudojimas: apie 6G/val

Rėmai: 30 kadrų

Vaizdo formatas: AVI

Svoris: ne daugiau nei 12g

Komplektą sudaro:

1 * Mini kameros

1 * USB Kabelis

1 * Instrukcija

1. Motion detect klavišą 2. 3 USB. Objektyvas 4. Angų-5. Įrašymo mygtukas 6. Atminties kortelės lizdas 7. Naktinio matymo šviesos Savybes su wifi: 1. Mažesnių WIFI/IP kameros,galite nuotoliniu būdu stebėti bet kur, bet kuriuo metu. 2. HD WI-fi,vaizdo,aišku, daugiau ryškių spalvų. 3.Du 5*8MM naktinio matymo žibintai,940nm, Lempos,naktinio matymo be šviesos ir atstumas gali būti iki 5meters. 4.Palaiko Nuotolinio suveikimo signalas ir nuotolinio žaisti atgal.

5. Ginkluotę ,galite nustatyti, kad prietaisas signalą.Galite pasirinkti konkrečias nerimą laiką ir erdvę, užtikrinti, kiekviena teritorija yra saugoma.

6.Built-in geležies blokas ant nugaros kamera gali būti tiesiogiai derinami su telefono laikiklis palengvina montavimą.Mažiausias WIFI kamera:

Dydis yra tik 3.1 X 1.1 X 3.8 cm, aspektas yra tik 24% tradicinių wifi kameros.Plonas struktūra, kad tai labai patogu nuslėpti.Jūs iš esmės gali įdiegti jį, bet be jų jis turi būti vertinamas.

Nuotolinis tiesioginis stebėjimas:

Galite nuotoliniu būdu stebėti namus, vaikas,auklė,automobilių iš savo telefono.Su prieiga prie interneto, jums bus suteikta galimybė sužinoti, kas vyksta namuose.Saugumui užtikrinti savo šeimos nariams ir ginti savo vertybes.

Palaiko visas operacines sistemas, įskaitant: IOS, Android, PC.

Nuotolinio signalizacijos savybės:

Nuotolinio žadintuvo funkcijos gali būti nustatyti savo programą, nukrypimus, bus tiesiogiai siųsti į telefoną.Jums bus pirmasis žinoti, kas vyksta, kad jūs įpratęs praleisti nieko labai svarbus.

Nuotolinio peržiūros funkcijos:

Vaizdo įrašas iš TF kortelę galima matyti nuotoliniu būdu bet kuriuo metu, bet kur, todėl visi įrašai bus prieinami jums, kai jums reikia.

Mažesni Ir Geriau Nuslėpti.

Ne integruotą bateriją ,tiesiog prijungtas prie automobilinio įkroviklio, maitinimo šaltinio arba nešiojamasis galios banko pasiekti ilgai darbo.

Ne TF kortelę reikia Ilgo nuotolio priežiūros.Tačiau TF kortelės turi būti įdėta, jei norite išsaugoti priežiūros vaizdo įrašus ir žaisti atgal.

Paketų Sąrašo: 1 x WIFI Kamera 1 x USB Kabelis 1 x Kortelės skaitytuvą 1 x Vartotojo Vadovas

Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tipas Mini
Modelio Numeris XW
Įrenginio Tipas gabalas
Atminties Kortelės Tipas MicroSD / TF
Kilmės KN(Kilmės)
Jutiklių Technologijos CMOS
Prekės Pavadinimas YIKIXI
Įmontuotas Atminties Dydis Ne
Aukštos Raiškos Palaikymo Kita
Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Mini WiFi Kamera

Mini WiFi Kamera "Full HD" 4K Mini Kamera Nachtzicht Mikro Kamera Bewegingsdetectie DV Vaizdo Diktofonas IP DV Kamera Judesio

Panašūs produktai