XEJ Rašalo Stiliaus Šifono Palaidinė Moterims Pavasario 2021 moteriški Drabužiai Viršūnes Moterų korėjos Mados Elegantiška Palaidinė Marškinėliai Moteriška


Nauja prekė

€8.23

€13.71

-39%



Žymos: Moteris, palaidinė moterims, 2021 mados, suknelės chemises, moterų za, top moterims, dg palaidinukės, bayonetta, chemise moterims, Korėjiečių.

Matavimo CM

dydis

Peties(cm)

Krūtinė(cm)

Viršūnės Ilgis(cm)

Rankovės(cm)

M

49

108

69

52

L

50

110

70

53

XL

51

112

71

54

Apie laisvą grąžinimo paslaugą.

1.Prašome atidaryti ginčo pirmas .

2.Pasirinkite 15 dienų nemokamai grąžinti ir pvm grąžinimo paslauga.

3.Pasirinkti Priežastis: be jokios priežasties.

Jūs galite eiti į paštą siųsti atgal, kad produktai iš nemokant jokių mokesčių.(Transportavimo išlaidų apmokėjimo būdas: pasirinkti gavėjas mokėti)

Paslaugos palaikomos šalys: JAV, Kanada, Australija, jungtinė karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Rusija, Brazilija, Izraelis, Pietų Korėja, Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Lenkija, Nyderlandai, Italija.

Dėmesio: prekių pristatymo sugadintas prekes, prekės, atitinkančios tvarka, negali būti grąžinami.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba už sugadintas prekes.

ATSILIEPIMAI 1.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.PRISTATYMAS 1.Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.REFOUND & KEISTIS Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti savo informaciją, atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dėmesio: mes negalime sutikti, pakeitimas ar atšaukimas, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ---Užsakymo numerį ---Vaizdo/vaizdo gaminius su trūkumais, derinimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Sezonas Pavasario/Rudens
Audinio Tipas Šifono
Rankovės Stilius Marškinėliai Trumpomis Rankovėmis
Modelio Tipas Rankomis dažyti
Prekės Pavadinimas XEJ
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Drabužių Modelius Tiesiai
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Stilius Preppy Stilius
Storis Plonas
Medžiaga Poliesteris
Apdaila Nėra
Išleidimo Data Pavasario 2021
Kilmės KN(Kilmės)
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Audinio kiekis 71% (imtinai) - 80% (imtinai)
Modelio Numeris 1TX0084
Amžius Amžius 18-35 Metų
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Dropshipping Taip
Lytis Moteris
Drabužių Ilgis Reguliariai

Parašyti atsiliepimą

XEJ Rašalo Stiliaus Šifono Palaidinė Moterims Pavasario 2021 moteriški Drabužiai Viršūnes Moterų korėjos Mados Elegantiška Palaidinė Marškinėliai Moteriška

XEJ Rašalo Stiliaus Šifono Palaidinė Moterims Pavasario 2021 moteriški Drabužiai Viršūnes Moterų korėjos Mados Elegantiška Palaidinė Marškinėliai Moteriška

Panašūs produktai