Nešiojamojo Kompiuterio Stovas Nešiojamas, Sulankstomas Nešiojamas Laikiklis Reguliuojamas Laikiklis " Macbook Pro Oro Nešiojamojo Kompiuterio, Planšetinio


Nauja prekė

€2.09

€3.80

-45%



Žymos: pc parama, aliuminio nešiojamojo kompiuterio stovas, nešiojamas lentelė, nešiojamas parama, macbook stendas, nešiojamas bazės, laikiklis nešiojamas kompiuteris, kompiuterio stovas, sąsiuvinis parama, koreguoti nešiojamojo kompiuterio stovas.

Aprašymas:

Šis nešiojamas nešiojamojo kompiuterio laikiklis tinka 10-15.6 colių prietaisų, atitinkančių jūsų įvairius poreikius, galima užsisakyti, pagal jūsų poreikį.

Ši kolonėlė kompiuterio turėtojas yra suprojektuoti su 10 lygių, galite reguliuoti aukštį ir kampą pagal jūsų, kaip, kad jūsų darbo patogiau.

Šios rūšies nešiojamas laikiklis tinka žmogaus organizmui, inžinerijos, todėl jūsų typewriting ir žiūrėti paprasčiau, ir mažinant skausmą kaklo, pečių ir nugaros.

Šio nešiojamojo kompiuterio aušinimo laikiklis yra sulankstomas, kuri yra patogi jums išsaugoti, ir ji veikia su stipriais guolių galimybių, jūs galite naudoti ją be rūpesčių.

Šis sulankstomas laikiklis pagamintas iš plastiko medžiagos, kuri nėra lengvai deformuojasi, ir anti-slip silikono padėklas gali išlaikyti nešiojamas, stabilus, apsaugoti savo prietaisą, nebūtų subraižyti.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS, silikonas.

Spalva: juoda, balta.

Dydis: rutuliotis: 280 * 210 * 30-220mm, sulankstomas: 280 *60 * 18mm.

Reguliuojamas lygis: 10 lygių.

Nešiojamojo kompiuterio dydis: mažiau nei 15.6 colių.

Max guolis: 25kg.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x sulankstomas stovas.

Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Nešiojamojo Kompiuterio Stovas

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamojo Kompiuterio Stovas Nešiojamas, Sulankstomas Nešiojamas Laikiklis Reguliuojamas Laikiklis

Nešiojamojo Kompiuterio Stovas Nešiojamas, Sulankstomas Nešiojamas Laikiklis Reguliuojamas Laikiklis " Macbook Pro Oro Nešiojamojo Kompiuterio, Planšetinio

Panašūs produktai