Tabletę Trikojo stovo Apkabos, Trikojo stovo Laikiklį Laikiklio Apkaba, Skirta "iPad" Galaxy "Telefono Gnybtas Su 1/4" Sriegiu Adapteris, Universalus


Nauja prekė

€2.56

€3.82

-32%



Žymos: tabletę trikojo, atveju tablet pet, didelis tablet apkabos, rankos ipad įrašą, trikojo stovo kamuolys, būgnas stovi apkabos, savininkas tablet, tablet stand, tabletę trikojo stovo metalo, lova "ipad" įrašą.

Aprašymas:

Universalus Planšetinio kompiuterio Trikojo stovo Apkabos, galite saugiai prijungti savo planšetinį kompiuterį ir didesnių telefoną selfie klijuoti ar bet trikojis su 1/4" sriegiu, kuris leidžia filmuoti ir fotografuoti su jūsų planšetiniu kompiuteriu ir didesnių telefonas.Tiesiog mėgautis įdomus su savo šeima ir draugais.

Savybės:

1. Ji gali išskleisti nuo 12,5 cm/4.73" į 20.5 cm/7.87", montavimo bet 7" 9" įstrižainės ekrano dydžio planšetinį kompiuterį.

2. Ji yra suderinama su selfie klijuoti ir bet koks standartinis 1/4" trikojo stovo.

3. Parama "iPad mini", tiek portretas & gulsčiai, iPad 2/3/4/Oro/Air2 horizontaliai, kitas tablečių ir Galaxy Tab 7.0 serijos portreto režimu.

4. Spalva: Juoda

5. Medžiaga: Plastikas

Įtraukta:

1 x Tablet Trikojo stovo Gnybtas (trikojo stovo nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Medžiaga Plastikiniai
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kita

Parašyti atsiliepimą

Tabletę Trikojo stovo Apkabos, Trikojo stovo Laikiklį Laikiklio Apkaba, Skirta

Tabletę Trikojo stovo Apkabos, Trikojo stovo Laikiklį Laikiklio Apkaba, Skirta "iPad" Galaxy "Telefono Gnybtas Su 1/4" Sriegiu Adapteris, Universalus

Panašūs produktai