Aukščio Nerūdijančio Plieno Teleskopinis Virtuvės Įterpti Saugojimo Organizatorius Per Kriauklė Indų Džiovyklė Vaisių, Daržovių Dėklas Drainer


Nauja prekė

€10.32

€12.74

-18%



Žymos: patiekalas džiovintuvas virš kriauklės, baras lašinamas dėklas, silikono patiekalas drainer dėklas, sulankstomas virtuvinis stovo, kaimiškas patiekalas stovo drainer, patiekalas drainer dėklas, diamond dėklas, patiekalas sausas stovo, 3 pakopa stovo, virtuvės stovo.

Savybės:

▲Ištraukiama

Su ištraukiama universalus bako drenažo krepšelio gali būti stovo 320-470mm ir tinka visų rūšių flumes.

▲Ventiliacijos ir drenažo dizainas

Drenažo krepšelį patvirtina bendrą projektą ventiliacija ir drenažas, Sausi patiekalai, greičiau ir naudoti juos daugiau sveikai.

▲Taikymo sritis

Idealiai tinka virtuvės organizacijos, vonios kambarys ir saugykla.Gauti daugiau vietos, spintos, sandėliukas ir net atvirų erdvių.

▲Lengva naudoti

Varžtų nėra lengva pristatymas.Po sugriežtinti, priveržkite varžtą, kad jis labiau stabilus.Šis patiekalas drainer galite patalpinti indai ir puodeliai, sausos arba nuplaukite daržoves ir vaisius.

▲Stipri apkrova

Parama yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir plastiko, kuris turi geresnį guolių pajėgumų, graži išvaizda.

▲Nerūdijantysis ir erdvės taupymo

Didelės talpos, didelės apkrovos pajėgumus, gali sutaupyti vietos, nėra lengva patekti, deformacija, nėra lengva rūdžių, kvėpuojantis pelėsių.

Specifikacija:

Tipas: Drenažo Krepšelio

Kiekis: 1 vnt

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Plastikas

Spalva: Kaip nurodyta

Reguliuojamas ilgis: 32-47 cm / 12.58-18.47 "

Dydis: 32 * 23 * 9cm / 12.58 * 9.04 * 3.54 "

Grynasis Svoris: 900.0 g / 31.75 o.z

Pakuotė:

1 * Drenažo krepšelio

Pastaba:

1. Prašome leisti 0.5-1cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti siuntimo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kartą jums sklype.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio kanalai, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Modelio Numeris Kita
Funkcija Eco-Friendly
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
dydis M
Naudoti Maisto
Nėra. Pakopų Vieną
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Aukščio Nerūdijančio Plieno Teleskopinis Virtuvės Įterpti Saugojimo Organizatorius Per Kriauklė Indų Džiovyklė Vaisių, Daržovių Dėklas Drainer

Aukščio Nerūdijančio Plieno Teleskopinis Virtuvės Įterpti Saugojimo Organizatorius Per Kriauklė Indų Džiovyklė Vaisių, Daržovių Dėklas Drainer

Panašūs produktai