Nešiojamų Automobilio Sėdynės Skirtumas Talpinimo Automobilio Savininkas Piniginės Skyrelio Kišenėje Auto Interjero Saugojimo Apdaila


Nauja prekė

€7.28

€16.18

-55%



Žymos: cupholder lauke automobilį, automobilio kablys, krepšys automobilio, lauke automobilį, automobilių užskaitos turėtojas, eado automobilių reikmenys, tesla piniginės, automobilių cupholder, bmw m5 veidrodis, atotrūkis kamštis.

Aprašymas:

Naujausias naujoviškas automobilių saugojimo dėžutę, galite išspręsti šią problemą per maža vietos, centrinė konsolė ir mesti daiktų visur, tai yra geriausias pasirinkimas žmonėms, kurie mėgsta švarą.

Savybės:

1. Užpildyti spragą tarp savo sėdimos vietos.Jei jūsų mobilusis telefonas dažnai patenka į spragą automobilio sėdynės, ar jūsų piniginėje, keisti, raktus, cigaretes ir kredito kortelės yra dažnai dedamas ant konsolė automobilio, tada mūsų automobilio sėdynės.Kėdė skirtumas laikymo dėžutė yra jūsų idealus pasirinkimas.

2. Patvarus ir aukštos kokybės storio PU medžiagos.Mūsų automobilių sėdynės skirtumas laikymo dėžutė pagaminta iš dirbtinės odos, kuri bus pristatymas į sėdynės skirtumas sandariai.Stilingas dvigubo raudonos spalvos siūlėmis, todėl šis automobilio sėdynės saugojimo krepšys patvaresni.Daugiau vandeniui ir patogiau.

3. Lengva įdiegti ir neturės įtakos vairavimui.Jums tik reikia įterpti automobilio sėdynės spragą užpildo tarp konsolė ir sėdynės.Jis neturi įtakos priekiniai ir galiniai koregavimo sėdynės, ir tai neturės įtakos saugos diržą.Pozicija sagtis, jums tikrai bus priprasti prie jo egzistavimo.

4. Automobilio sėdynės skirtumas talpinimo tinka daugumai automobilių ir sunkvežimių, užtikrinti, kad atotrūkis tarp sėdynės ir centro konsolės yra mažiau nei 4 cm.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su klientų aptarnavimo komanda.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Naujoviškas Odos Automobilio Sėdynės Atstumas talpinimo Universal Storage Box (Opp Maišelis) Medžiaga: ABS/PU odos

Spalva: juoda

Dydis: apie 27*14*6.5 cm/10.63*5.51*2.56 colių

Pakavimo Sąrašas:

Laikymo Dėžutė*2

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Mažiausias Svoris Rekomendacija 0.1 g
Elemento Plotis 14cm
Tipas Sėdynės Siauras Laikymo Dėžutė / Maišelis
Specialios Funkcijos Automobilių Sėdynės Atstumas Saugojimo Dėžutė
Elemento Ilgio 27cm
Prekės Pavadinimas Dierfei
Elemento Aukštis 6.5cm
Medžiagos Tipas Oda, PU
Maksimalus Svoris Rekomendacija 50kg
Prekės Svoris 300g

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Automobilio Sėdynės Skirtumas Talpinimo Automobilio Savininkas Piniginės Skyrelio Kišenėje Auto Interjero Saugojimo Apdaila

Nešiojamų Automobilio Sėdynės Skirtumas Talpinimo Automobilio Savininkas Piniginės Skyrelio Kišenėje Auto Interjero Saugojimo Apdaila

Panašūs produktai