Sodo Laipiojimo Nykštukas Lėlės Gnome Dervos Amatų Statulėlės Namų Puošyba, Mielas Nykštukas Statula Namų Dekoro Sodo Puošmena Lauko


Nauja prekė

€5.91

€8.33

-29%



Žymos: ryšiai papuošalai, napco pasakų sodo statula, lauko sodo puošyba, žolės vaza, "pasidaryk pats" hoverboard, dekoro sodas, skulptūrų sodas, sodo gnome, sodo nykštukas, figurin.

Savybės:

1. Unikalus Dizainas: mielas nykštukas yra lipimas į medį, kuris daro jūsų sodo puošmena atrodo unikalus.

2. Patvarus & Ne Nyksta: alpinistinės nykštukas lėlės yra pagamintas iš dervos medžiagos, kuri yra stabili ir patvari, ir paviršiaus danga yra šviesi spalva ir nėra lengva išnyks.

3. Puikus Sodo Dekoro: alpinistinės nykštukas lėlės, kurios gali leisti savo sodo būti pilnas gyvybingumo ir atnešti daug įdomus ir suaugusiems, ir vaikams, ir padaryti savo sodą, pilną gyvybingumo.

4. Lengva Naudoti: yra kablys ant nugaros, kaukas medžio skulptūra, jūs galite lengvai įdėti juos ant medžio, ar ten, kur norite.

5. Puiki Dovana: alpinistinės nykštukas lėlės gali būti pateikiami į lauko terasą ar sodą, veją.Tai puikus pasirinkimas ir puiki dovana šeimai ir draugams.

Specifikacija:

Medžiaga: derva

Mažas Dydis:

violetinė, apie 3cm*4cm*7cm/ 1.18*1.57*2.76 į

mėlyna, apie 3cm*5cm*7cm/ 1.18*1.97*2.76 į

rudos spalvos, apie 3cm*3cm*7cm/ 1.18*1.18*2.76 į

Didelis dydis:

violetinė, apie 4cm*6cm*12cm/ 1.57*2.36*4.72 į

mėlyna, apie 5cm*7cm*8cm/ 1.97*2.76*3.15 į

rudas, maždaug 4cm*4cm*7cm/ 1.57*1.57*2.76 į

Pakavimo Sąrašas:

1 *Sodo Laipiojimo Nykštukas Lėlės ( rinkinys)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mezgimojoga.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Medžiaga Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Žmonės
Tipas sodo gnome statula
Modelio Numeris sodo gnome statula

Parašyti atsiliepimą

Sodo Laipiojimo Nykštukas Lėlės Gnome Dervos Amatų Statulėlės Namų Puošyba, Mielas Nykštukas Statula Namų Dekoro Sodo Puošmena Lauko

Sodo Laipiojimo Nykštukas Lėlės Gnome Dervos Amatų Statulėlės Namų Puošyba, Mielas Nykštukas Statula Namų Dekoro Sodo Puošmena Lauko

Panašūs produktai