4PCS Virtuvė Mėsos Grill Termometras Zondas Įrašą Turėtojas Aplinkos Temperatūros Rodmenys GRILIS Rūkalius Orkaitės Grotelės


Nauja prekė

€2.11

€3.34

-36%



Žymos: žemės popieriaus, silikono zondas turėtojas, šalto rūkymo, vienas gabalas swimdress, masalas siurblys, maisto rūkalius, bdm rėmelį, grilis grilis, akių metalo, virtuvės zondas termometras.

Aprašymas:

Grotelės termometras zondas įrašą temperatūrinis įrašą turėtojas

Savybės:

1. Visuotinės aplinkos temperatūra įrašą rungtynių labiausiai grilis termometrai.

2. Pagamintas iš nerūdijančio plieno, klipas yra lengva valyti, ir lankstus, nerūdijančio plieno, vaizdo įrašas gali būti dedamas į grotelės ir indaplovės.

3. Aplinkos temperatūra įrašą grilis ir orkaitė.Laikykite zondo lygis stabilus ir tikslius rodmenis.

4. Dauguma turi turėti reikmenys labiausiai grotelės, greitojo skaitymo, belaidžio "Wifi" ar "Bluetooth" termometras įrašus.

5. Gali būti derinama su termometras: Už zondai mažiau nei 0,25" gali sutapti TP20 TP-08S TP07 TP09B TP10 TP11 TP12 TP16 TP17 TP22

Specifikacija:

Medžiaga: plieno 304

Vieno dydis: apie 4.15*4.15*1.5 cm/1.63*1.63*0.59 į

Svoris: apie 27g

Pakavimo Sąrašas:

Zondas Įrašą*4

Pirkėjas Skaityti:

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai gausime mokėjimą.Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt.

2, kaina nėra įskaitant Priskirtą Pareigą,atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.

3, Paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną.

Pristatymo ir grąžinimo politikos:

1, Elementai, bus tikrinamas ir supakuoti gerai, kol mes išsiųsime juos ,įsitikinkite, kad mūsų klientai gautų geros būklės.

2, Mes tik laivas patvirtinta tvarka.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3, Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

4. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, ETK,UPS, EMS, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

5. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis.

Drop Laivyba ir Didmeninės :

1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių.

2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija.

Dropship Parama
Svoris about 27g
Vienas Dydis maždaug. 4.15 * 4.15 * 1.5 cm / 1.63 * 1.63 * 0.59 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Funkcija Šilumos Varža, Virtuvės Barbekiu Įrankių
Prekės Pavadinimas AIHOME

Parašyti atsiliepimą

4PCS Virtuvė Mėsos Grill Termometras Zondas Įrašą Turėtojas Aplinkos Temperatūros Rodmenys GRILIS Rūkalius Orkaitės Grotelės

4PCS Virtuvė Mėsos Grill Termometras Zondas Įrašą Turėtojas Aplinkos Temperatūros Rodmenys GRILIS Rūkalius Orkaitės Grotelės

Panašūs produktai