Pavasarį Europos Ir Amerikos Aukšto Su Storais Padais Vandeniui Nukentėjo Spalva Olis Mot. Batai Seklių Burną Plius Dydžio Baltos, Rožinės 2021


Nauja prekė

€8.08

€10.10

-19%



Žymos: didelis dydis 43 moterų sandalai aukšti kulniukai, platforma batų moterys, aikštėje toe bateliai turas, mary janes balta, kulnas aukštas, batų moterys, kulno batų moterys, pleaser batų, batų vasarą moterys, sandalas vasarą moterys.

Svarbu:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis

Atsiliepimų politikos

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Apmokėjimas:

Mes priimame alipay čia .

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Garantija ir Garantijos:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Grįžti & Keistis politika

Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums originaliu condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Mados Elementas Platformos
Elemento Tipas Siurbliai
Pamušalas PU
Proga Suknelė
Siurblio Tipas Mary Janes
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Lytis Moteris
Modelio Numeris 8979
Padas Medžiaga Guma
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Stilius ROMA
is_handmade Taip
Uždaryti Tipas Slip-On
Vidpadžio Medžiaga Guma
Sezonas Pavasario/Rudens
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Prekės Pavadinimas sponge pelių
Batviršio Medžiaga PU
Platformos Aukštis 0-3cm
Su Platformomis Taip
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Pavasarį Europos Ir Amerikos Aukšto Su Storais Padais Vandeniui Nukentėjo Spalva Olis Mot. Batai Seklių Burną Plius Dydžio Baltos, Rožinės 2021

Pavasarį Europos Ir Amerikos Aukšto Su Storais Padais Vandeniui Nukentėjo Spalva Olis Mot. Batai Seklių Burną Plius Dydžio Baltos, Rožinės 2021

Panašūs produktai