Mediniai Mėnulis LED Šviesos Rūmai Eid Mubarakas Dekoro Ramadanas Apdailos Musulmonų Amatų Suppiles Ramadanas Dekoracija Namuose Šaliai Dekoro


Nauja prekė

€5.27

€7.53

-30%



Žymos: juoda raudona tapetai, diržo apkaba įrankis, cr2032 lydmetalis, 3v baterija, automobilių duster mop, Cr 2032, eid dėklas, damask trafaretas, 3v baterija cr2032 ličio, baterija plokštė.

Eid Mediniai LED Mėnulio Šviesos Eid Mubarakas Ramadanas Medžio Amatai, Šiltai Balta Lempos Baterija Ornamentu Musulmonai, Islamas Festivalis Patalpų Namuose Šalis Darbalaukio Stalo Apdailos

Aprašymas:

Savybės:

Medžiagos yra aukštos kokybės medinės lentos, kuri yra saugi ir patvari.

Unikalios formos ir minkštas apšvietimas, kad būtų taip pat puikus, kaip naktį šviesos, pridedant elegantiškas šviesiai jūsų stalo puošmena.

Asamblėja yra paprastas, jūs galite mėgautis įdomus hands-on montavimas.Naudoja 2 AAA baterijas (produkto sudėtyje nėra baterijų) .Prie žvakių šviesos naudoja CR2032 baterijos (produkto sudėtyje nėra baterijų)

Puikus Ramadanas Eid šventinės dekoracijos.Taip pat, kaip gimtadienis, vestuvės, kūdikio dušas šalis šventė reikmenys.Naudoti patalpose, Namuose, Vitrina, Klubas, Šalis ir Atostogų apdaila.

Techniniai duomenys:

Lempos Galia: 2XAAA baterijos (neįtraukta)

Žvakių Šviesos Galia: 1 x CR2032 baterijos (neįtraukta)

Medžiagos: Medinės lentos

Lempos Medžiagos:Plastiko

Lemputės: Šiltai Balta Led

Atsparus vandeniui, ar ne: Ne tik Vandeniui skirtas naudoti patalpose

Pastaba:

Visos prekės yra Rankinis matavimas, ji bus egzistuoja šiek tiek nukrypimas,tikiuosi, jūs galite suprasti.

Komplektą sudaro:

1x Žvakių Šviesoje (Baterijos neįtrauktos)

2x Medinės Lentos

arba

1x LED žibintas (Baterijos neįtrauktos)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mezgimojoga.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Mezgimojoga.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Galia 0-5W
Įtampa 3V
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Tipas Naktį Šviesos
Yra Baterijomis No
Formos Mėnulis
Baterijos Tipas cr2032
Korpuso Medžiaga Mediena
Yra Protingas Prietaisas No
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Yra Baterijų Reikia Taip
Prekės Pavadinimas BR ŠVIESOS
Modelio Numeris 771039
Naudojimas ATOSTOGŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo BMK, CE
Elektros Energijos Gamybos Visada

Parašyti atsiliepimą

Mediniai Mėnulis LED Šviesos Rūmai Eid Mubarakas Dekoro Ramadanas Apdailos Musulmonų Amatų Suppiles Ramadanas Dekoracija Namuose Šaliai Dekoro

Mediniai Mėnulis LED Šviesos Rūmai Eid Mubarakas Dekoro Ramadanas Apdailos Musulmonų Amatų Suppiles Ramadanas Dekoracija Namuose Šaliai Dekoro

Panašūs produktai