Akių Paplūdimio Krepšyje labai Didelis Paplūdimio Krepšiai ir Smėlio Žaislai, Bakalėjos Iškylą Nešti X7YA


Nauja prekė

€2.54

€3.35

-24%



Žymos: paplūdimys tote, aišku, vaivorykštė tote bag, krepšys parduotuvė, pirkti parduotuvėje krepšys, krepšys mk, muji akių maišą, tomas paplūdimio krepšys, paplūdimio apranga, didžiausias paplūdimio krepšys, mini akių maišą.

Savybės:

OOTDTY

● Gražus Didelis Dydis Akių Paplūdimio krepšys--- Tai yra L dydžio akies paplūdimio krepšys, apie 12.6x16.1 x 10.2" high (neįeina rankenėlės), Akių Paplūdimio Krepšyje gali užima tokias kaip vaikų žaislai,rankšluosčiai, drabužiai,plaukti priedai,stovyklavimui ar kitų būtiniausių prekių gegužinė veiklai, ir kelionėms, tai Akių Paplūdimio Krepšį į savo rankas, jūs galite atnešti viską, ko jums reikia.

● Labai Lengvas Mesh Paplūdimio Krepšys--- tinklinio paplūdimio krepšys lengvas apie 40g.Akių paplūdimio krepšyje gali būti sulankstyti, kad mažo dydžio, kad užima mažai vietos, lengva saugojimo šis akių paplūdimio krepšys jūsų pakabinti maišelį, stalčių, bagažo atveju, kai ne jį naudoti.

● Lengva Išskalauti Ir Pakabinti džiūti--- Akies Paplūdimio Krepšys puikiai tinka eiti į paplūdimį,kai esate pasiruošę palikti paplūdimys smėlio nėra grįžti su jumis.Su kvėpuojantis akių projektavimas, vėdinimo akių paplūdimio krepšyje gali padėti nusausinti iš smėlio ir vandens daug lengviau,leidžia pavarų išdžiūti, arba aiškiai matyti.

● Kietas Ir Patvarus--- Tai akies paplūdimio krepšys buvo didelis akies ir oksfordo audinys, tvirti ir patvarus.Apačioje yra akies ir sustiprinti nailono padidinti Akių Paplūdimio Maišelio apkrovos.

● Įvairių Applocatlons--- tinklinio paplūdimio krepšys tinka paplūdimys, baseinas,vandens parkas ir kt.Vaikai gali rinkti shell, vaikai " paplūdimio žaislai ir nieko jie pasiimti į paplūdimį, į akių paplūdimio krepšys.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda,Žalia,Mėlyna,Rožinė

Medžiaga: Mesh

Dydis: 32x41x26cm/12.6x16.1 x 10.2inches (Apytiksliai)

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 x Akių Paplūdimio Krepšys

Elemento Tipas Pirkinių Maišeliai
Medžiagos Sudėtis Akies
Stilius Mados
Pagrindinė Medžiaga Akies
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Modelio Numeris X7YA3TT905442-BK
Lytis Moteris

Parašyti atsiliepimą

Akių Paplūdimio Krepšyje labai Didelis Paplūdimio Krepšiai ir Smėlio Žaislai, Bakalėjos Iškylą Nešti X7YA

Akių Paplūdimio Krepšyje labai Didelis Paplūdimio Krepšiai ir Smėlio Žaislai, Bakalėjos Iškylą Nešti X7YA

Panašūs produktai