"PASIDARYK pats" 3D Origami Popieriaus Popieriaus Meno Amatų Juokinga Netoksiška Gyvūnų Popieriaus Amatų Kūrimo Rinkinys, skirtas Gimtadienio Darželyje


Nauja prekė

€8.42

€16.84

-50%



Žymos: jaučiausi vaivorykštė, kraft popierius, amatų veltinio, origami, amatų rinkinys, Vaivorykštės spalvų popieriaus, 3d origami popieriaus, 3d origami, amatų rinkinys, amatų vaikas.

Kulka taškų:

1.3 D Art Popieriaus Rinkinys: pirmasis 3D origami dizaino, ten gyvūnų (neprivaloma) yra labai mielas, todėl vaikai jaučiasi atlikti ir svaiginančius.

2. Įdomu animal/transportas temą: Pasirinkti kai spalvinga gyvūnų temas taip, kad jūs galite naudoti vaikų mažai rankas paversti įprastą popieriaus dėžės į unikalaus ir įdomaus popieriaus amatai, kad vaikai gali naudotis savo vietos vaizduotę ir Pagerinti savo ranka įgūdžius.

3. Sveikos ir nekenksmingos žurnalus: 3D Meno Popieriaus Rinkinys yra pagamintas iš netoksiška ir hurtless medžiagų.Tai gali būti sulankstyti kelis kartus ir perdirbamos.Visos dalys praėjo pakartotinai saugos bandymus.Nereikia nerimauti dėl kvapo, spalvos, pavojų sveikatai ir kitais klausimais.Leiskite vaikams turėti sveiką žaisti aplinkai.

4. Geriausias pasirinkimas tėvų-vaikų žaidimų: Ši 3D meno popieriaus rinkinys ypač tinka mažiems vaikams.Kūdikiams nuo 3 metų amžiaus gali jį naudoti.Bendrauti su tėvais, mėgautis įdomus origami ranka, ir skatinti emocinę mainai tarp tėvų ir vaikų.Tai yra geriausias pasirinkimas tėvų-vaikų žaidimai.

5. Daug kartų: namų veiklą, gimtadienio, rankdarbių šalys, vaikų darželis klasėse, vaikų krikštų, šeimos susibūrimai, atostogų šalys.

Pakuotė:

10*Popieriaus

1*Instrukcija

1*dvipusė juosta

Pakavimo sąrašas

10*Popieriaus

1*Instrukcija

1*dvipusė juosta

Savybės "PASIDARYK pats" Origami Popieriaus
Funkcijos 5 Dvipusės Juostos
Funkcijos 2 Netoksiška Gyvūnų Knyga
Temos Gyvūnai Ir Gamta, Transportas
Funkcijos 7 transportas temą
Tipas Popierius Rainbow
Funkcijos 1 3D Knyga Dailė ir Amatai
Sertifikavimo Europoje sertifikuotas (CE)
Funkcijos 3 Amatų Kūrimo Rinkinį
Bruožai 6 3D Art Popieriaus Rinkinys
Savybės 4 dėl Gimtadienio Darželyje
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" Origami Popieriaus
Amžius 2~4 Metus, 5~7 Metų, 8~13 Metų
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" 3D Origami Popieriaus Popieriaus Meno Amatų Juokinga Netoksiška Gyvūnų Popieriaus Amatų Kūrimo Rinkinys, skirtas Gimtadienio Darželyje

Panašūs produktai