Starbeauty kalnų krištolas Star Ausies Manžetai Ilgai Kutas Auskarai Moterims Netikrą Auskarų Helix Pradurta Ausis Pradurta Netikrą Auskarai Įrašą


Nauja prekė

€0.68

€1.67

-59%



Žymos: akmens ausų kištuką didelis, didelis akmuo ausų kištukai, netikras tunelis, ausų kištukai tunelių diamond, plaukų plug, 0g ausų kištukai tuneliai, kištuko į sienos sconce, oplite akmens ausų kištukai, ausų kištukai tunelis, akių akmens ausų kištukai.

Starbeauty 1 vnt kalnų krištolas Star Ausies Manžetai Ilgai Kutas Auskarai Moterims Netikrą Auskarų Helix Pradurta Ausis Pradurta Netikrą Auskarai Įrašą Kūno Juvelyrika Dovana

Jei norite toliau lapų auskarai, prašome spustelėkite paveikslėlyje.Ačiū

SVEIKI ...

Mūsų įmonė yra profesionali veikia verslo daugelyje rūšių juvelyriniai dirbiniai ir grožio reikmenys.Jei esate individualus pirkėjas,nepamirškite įtraukti mus į savo Mėgstamą Parduotuvę Sąrašą .Jeigu jūs esate didmenininkas ar platintojas ir taip pat ieško patenkinti verslo partnerį Kinijoje, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per.

PROFESIJA DARO EXCELLENCE !!MES VERTI JŪSŲ PASITIKĖJIMO !!

Mokėjimas turėtų būti gautas per 24 valandas po jūsų pervedimo baigtas.Patvirtinę sėkmingo apmokėjimo ir siuntimo informacija, mes pasirūpinsime siuntą 2~3 dienų.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.Mes taip pat priima ir kitus įvairių mokėjimo būdą, pavyzdžiui, Kredito Kortelės, visa,Master Card ir t.t.Jei atitinka visus mokėjimo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti PENKIŲ Žvaigždučių ir Teigiamų komentarų, kai jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jis bus jums tik 30 sek.Ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome nepalikite neigiamus ir neutralius atsiliepimus prieš bendravimą.Mes patikrins, ar grąžinti, arba grąžinti galima per 24 valandas.Ačiū jums labai !!

1. Spalvų Neatitikimas: nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Tai gali būti dėl kitų priežasčių, pvz., ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir kitų veiksnių.

2. Rusijos klientams: Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas.Nes Po Rusijos Politikos, yra gana griežtos.Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti savo sklypo greitai ir sėkmingai.

Jūsų Pasitenkinimas Yra Mūsų Galutinis Siekimas.Tai, Ką Mes Sakėme, Yra Tai, Ką Mes Darome !!!!

Naudojimas Įrašo Auskarai Tragus Auskarų Helix Auskarų vėrimas Auskarų earcuff
Modelio Numeris M5379
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Kūno Papuošalai Tipas Plug & Tunelio Papuošalai
Bauda ar Mados Mados
Stilius Bohemijos
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Saugos Standartai CE standartas, Nikelio nemokamai, Švino nemokamai
Spalva Sidabro ir aukso įrašą, auskarai, auskarų netikras
Proga Mada & Atsitiktinis papuošalai, šalis, ATOSTOGŲ, rinkti priedų
Kilmės KN(Kilmės)
Drop laivyba ? TAIP. Be jokių pardavėjo informacija
Formos\modelis Žvaigždė
Prekės Pavadinimas STARBEAUTY
Ar didmeniniams ? TAIP. Daugiau Nuolaida didesnis užsakymo
Helix Auskarų Oreja Dydis 105mm ilgų ausų papuošalai, Auskarai
Ausų papuošalai Tipas Star įrašą auskarai Ausies Auskarų Pircing ausies apyrankės auskarai
Medžiaga Metalo, Top lydinio ir kalnų krištolas Kūno Papuošalai
Pakavimas Tik 1 gabalas Saugaus pakavimo

Parašyti atsiliepimą

Starbeauty kalnų krištolas Star Ausies Manžetai Ilgai Kutas Auskarai Moterims Netikrą Auskarų Helix Pradurta Ausis Pradurta Netikrą Auskarai Įrašą

Starbeauty kalnų krištolas Star Ausies Manžetai Ilgai Kutas Auskarai Moterims Netikrą Auskarų Helix Pradurta Ausis Pradurta Netikrą Auskarai Įrašą

Panašūs produktai