1PC " Raytheon Grybų Fidget Vaivorykštė Metalo Piršto Suktuko Guolių Suktuko Žaislas Suaugusiems, Žaislų, Autizmas ir ADHD Vaikų Nerimas


Nauja prekė

€6.95

€9.92

-29%



Žymos: metalo suktuko, ji pop, autizmo papuošalai, butt plug grandinės, terapijos žaislas, kubas fidget, adhd žaislas, 5670 vamzdis, ranka spiner, rainbow spinner.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!!! Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.Mes dropshipping, bet reikia, pls nedvejodami kreipkitės!

Ypatybė: Jis yra puikus dydžio atlikti ir puikus žaislas jums pamiršti jūsų fidget, nerimas ir baigti savo blogų įpročių ir kur būtumėte.Taip pat ji yra tinkama stalas žaislas, skirtas tiek suaugusiems ir vaikams.Yra tvirti ir ilgaamžiai.Nesvarbu, kaip jūs gydyti jį, net jei netyčia nukrenta ant žemės, ji vis dar sveika ir ne taip lengva nutraukti.Ar jūs pavargote dirbti arba studijuoti, tik pasukti kamuolys lengvai, galite išleisti slėgis dieną ir leidžia pailsėti.Mūsų vaizdo iliuzija yra dar gražus ornamentas.Išleisti jį ant jūsų darbo stalo ar miegamojo, stalo, net lentynos neabejotinai atneš kitoks jausmas.Dažniausiai tai yra taip pat geras pasirinkimas, siųsti jį savo draugams kaip dovaną.

Pastaba

1.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Pristatymo ir grąžinimo politika:

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandos, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: Mezgimojoga.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Medžiaga ABS
Tipas Anti Stresas žaislas
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Tipai piršto žaislas

Parašyti atsiliepimą

1PC

1PC " Raytheon Grybų Fidget Vaivorykštė Metalo Piršto Suktuko Guolių Suktuko Žaislas Suaugusiems, Žaislų, Autizmas ir ADHD Vaikų Nerimas

Panašūs produktai