STAKLININKAS X99 plokštė LGA 2011-3 nustatyti rinkinys su "Intel xeon" E5 E5 4620 V3 procesorius 16G(2*8) DDR4 2666MHZ RAM M. 2 NVME X99-K9


Nauja prekė

€164.44

€231.62

-29%



Žymos: plokštė x99, procesorius xeon", "combo " xeon", huananzhi x99 8m f, rinkinys plokštė, e5 2678 v3 xeon", lvds plokštė, memoris ram ddr3 8 gb, x99, ddr4 ram.

Pastaba

Rinkiniai yra apima 1PCS plokštė, 1PCS procesorius ir 2VNT atminties.

Plokštė yra STAKLININKAS X99-K9

Procesorius yra Intel Xeon " E5-4620 V3.

Atminties serverio 16GB(2*8GB) DDR4 2666mhz RAM.(DARBININKAS Prekės)

Plokštė yra originalus, visiškai naujas, su gamintojo pakuotėje ir priedai.

Procesorius ir atmintis yra originalus naudojami 99% naujas.(1 Metų Garantija)

Plokštė be CMOS baterija.(Siuntimo Reglamentas Draudžia)

Prašome įsitikinkite, kad jums pirkti teisę valdybos suderinamumo jūsų kitos aparatūros.

Ypatybė:

100% brand new ir aukštos kokybės!

paramos SATA M. 2 / M. 2 NVME SSD

paramos DDR4 REG ECC server memory/DDR4 Darbalaukio atminties.

su M. 2 NGFF WIFI lizdą.

Tamprus didesnę patirtį.

Visi kietieji kondensatoriai, baudos kūrinys, profesinis stabilumas.

Specifikacija:

Lustų Rinkinys: X99

Modelis: STAKLININKAS

Būklė: Visiškai nauja

dvigubas CPU socket: LGA 2011-3

Struktūra:M-ATX

du kartus palaikomi CPU: Intel serija su LGA 2011-3 lizdas(Parama "Intel Core i7 "arba" xeon " e5 v3&v4 serija )

Atminties lizdas: 4*DDR4

Maksimalus palaikomos atminties: 4*16G DDR4

Atminties tipas, palaikomos: 2133/2400/2666(Pastaba: DDR4 darbalaukio atminties reikalingas montuojant I7 procesorius; serverio atmintį ir darbalaukio atminties negalima naudoti vienu metu;)

Integruota vaizdo kortelė: NĖRA

Plokštės matmenys: 23.5 cm*18,5 cm

Plokštės svoris(įskaitant paketas): 0,9 kg, arba tiek

Pastaba: 1:spalva apačioje plokštės lizdo gali skirtis nuo partijų, tačiau tai neturės įtakos šio produkto naudojimui.Produktas yra nuolat optimizuoti ir modernizuoti.

2:Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

3:Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

4:Tai planform turi galingus elektros energijos tiekimo.prašome įsitikinkite, kad jūsų maitinimo gali pakankamai remia šį planform.(bent 500w prekės maitinimas)

5:baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN paštu ir pagal užsakymą.

Mokesčių problema, pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don ' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Dėmesio

1. Prieš jus, kad, jūs turi įsitikinti, kad tai, ko jums reikia yra motininės plokštės modelį.Jei pirkėjas sukelia neteisingas pristatymo, mes ne suteikti kompensaciją.

Plokštė yra specialus elektroninis produktas, prieš pirkdami, įsitikinkite, ar jūsų kompiuteris yra geras, kitas vietas, jei jūsų reikmenys neveikia, ji bus sukelti plokštė neveikia, taip, turite išbandyti CPU, atminties, ekranas, ekrano, ir kitų dalykėlių, prieš jums pirkti.

3. Elektroninių produktų reikia profesionalios technologijos, jei nesate profesionalus remontas kompiuterio, atidžiai pirkti, jei plokštė perdegė, mes ne pateikti garantijos paslaugas.

Apie mokėjimą

Mes priimame rūpyba.Galite mokėti banko pavedimu, pavyzdžiui, alipay, Viza, "mastercard", "western union, paypal, naujosios zelandijos doleris ir ali express".Pastaba: visi importo muitai projektas bus padengia pirkėjas

Apie siuntos

1. Pasaulio laivybos (išskyrus keletą šalių, APO/FPO ir baterija produktų).

2. Visi užsakymai bus tvarkomi laiku ir dauguma užsakymai bus išsiųsti per 2 dienas po apmokėjimo patvirtinimo. (ne įskaitant Kinijos festivaliai).

3. Mes rekomenduojame Mezgimojoga.lt standartas siunta (saugus, ekonomiškas, galite reikalauti kompensacijos, jei pakuotė yra pažeista).Jei norite, greitas pristatymas, prašome pasirinkti, DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.Šių komercinių kurjeriai palyginti didelė importo mokesčius.

4. Jei jums gauti pažeista arba labai deformuoti paketas, prašome nufotografuoti tai, kas man bus apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų.

Apie po pardavimo

1. Mainboard garantija 90 dienų (mainboard gamykloje inventorių.Ji atrodo kaip naujas. 100% darbo, nėra fiksuotas)

2. Jei plokštė yra su trūkumais, pirkėjas gali pasirinkti ir pakeisti produktą arba grąžinti pagrindinę plokštę, ir mes grąžinti visą sumą.Jei pirkėjas perka blogo produkto, ji bus sumokėti visas siuntimo išlaidas ir 15% aptarnavimo mokestis.

3. Grąžinamoji išmoka, taikoma tik į produkto kainą, ir nėra jokios grąžinamosios išmokos už aptarnavimo mokestį, pašto ir krovinių vežimo.

4. Bet nekokybiškų produktų, mes turime užbaigti garantija.Jei klientas suteikia man jokių neigiamų atsiliepimų, mes ne pateikti po-garantinis aptarnavimas.

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, be jokių ginčų.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.

6. Kiekviena plokštė turi būti ženklinami su mūsų Kinijos etiketės po išsiuntimo.Jei jūs bałagan su juo, mes don ' t pasiūlyti garantija arba grąžinti.

Apie atsiliepimų

1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Jei jums patinka šis projektas, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums puikus penkių žvaigždučių pagirti.

3. Prieš jus visus prieštaravimus arba palikite mums bet kokį neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis ir mes jums pateiksime geriausią sprendimą.

Apie mus

1.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Jei turite klausimų apie mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu prekės ženklas arba paštu!

Maksimalus Ram Talpa 64 GB
Prekės Pavadinimas MACHINIST
Skaičių M. 2 2
Atminties kanalo KETURI
Onboard LAN 1x RJ45, WIFI (AC)
Support Memory Type DDR4
Modelio Numeris X99-K9
Parama USB Tipas USB 2.0, USB 3.0
Usage Scenario Entuziastas & Įsijungimas, Žaidimų, Garso Ir Vaizdo Įrašai, Namų ūkio, Buveinė, Dizainas, Video, Darbo vieta, Serverio, Scientific Computing, 3-D Modeliavimas, Video Rendering, MaxCompute, Kita, HPC
Lizdo Tipas LGA 2011-3
Chipset Gamintojas "Intel"
Komplektacija Pagrindinėse plokštėse, CPU, RAM
Prekės Būklė Naujas
Formos Koeficientas ETVB
Lustų rinkinys "Intel" X99
Skaičius PCIe x 16 1
Palaiko 2 M. SSD 2280
Storage Interface Type SATA 2, SATA 3, M.2 (NVMe), M. 2(SATA)
Su CPU Taip
Prašymas Desktop
PCI - E standards PCI - E 3.0
Pakuotė Taip
Back I/O Ports 1x RJ45, 3 x Audio Jacks
specialios funkcijos Support For Overclocking
Number of PCI 0
Kilmės KN(Kilmės)
Borto Jungtys & Antraštė 24-pin Maitinimo Jungtis, CPU Fan Jungtį (- ų), AAFP Jungtis, USB 3.0 Jungtis, 8-pin +12V Power Connector
Skaičius PCIe x 4 0
Skaičius SATA Prievadų 6
Kokybės Sertifikavimo CE, ROHS
Number Of Memory Slots 4

Parašyti atsiliepimą

STAKLININKAS X99 plokštė LGA 2011-3 nustatyti rinkinys su

STAKLININKAS X99 plokštė LGA 2011-3 nustatyti rinkinys su "Intel xeon" E5 E5 4620 V3 procesorius 16G(2*8) DDR4 2666MHZ RAM M. 2 NVME X99-K9

Panašūs produktai