Tactcal KARABINAI AR15 AR10 .223 .308 M4/M16 Gen3-M AR Lankstymo Akcijų Adapteris Šautuvas Imtuvas Pratęsimo Aliuminio Medžioklės Priedų


Nauja prekė

€17.68

€42.10

-58%



Žymos: airsoft ginklas, Glock 17, airsoft, iprog pro, šautuvas ginklas, red dot zoom, apsaugos picatinny, taikymo sritis taktika, pcp bakas, riflescope hakko.

Atnaujinti! !

Tai yra daug geresnis dizainas iš ankstesnių versijų.jis tinka ir bcg su pakeitimais.Tai vienas leidžia jums naudoti originalaus buferio laikiklis, kaip vienas, kad ateina su juo bus nulūžti.Ji taip pat turi beefier uždarymo laikiklis, saugo ją visiškai uždarytas originalas ar ne.

Savybės:

CNC apdirbti iš Aliuminio lydinio

Mažas vyrių lieka iš kelio, kai baterijos ginklas

Ilgalaikis patvarus DLC apdaila

Reguliuojamas vyris įtampa

Varžtą, siekiant užkirsti kelią adapteris atsipalaidavimas nuo imtuvas

Greitai nuimti kilpos tvirtinimo taškas

Priemonė-mažiau varžtas vežėjas pratęsimo

Keičiamos sandarinimo žiedai

Grynasis Svoris: 135g (4.76 oz.)

Prideda 1.3" ilgis traukti

Apima varžtas vežėjas plėtinį, ir jungės

Adapteris neturi įtakos šaunamojo ginklo funkcija, kai prasidėjusios standartinio gaisro vietą.Galinė dalis adapteris yra sukurtas pačios specifikacijos, kaip standartinis imtuvas užtikrina maksimalų suderinamumą.

Vieno taško QD kilpos tvirtinimo taškas yra integruota į adapterį, taigi galite greitai pridėti jūsų mėgstamiausia diržas.

mes Gamykloje tiesiogiai tiekimo, mes galime pasiūlyti labiausiai ekonomiškai efektyvių kainų ir geriausios kokybės, paramos didmeninė, Kviečiame Jus pasikonsultuoti užsakymo

Siuntos ir Mokėjimas:

1)Pls palikite man teisę adresas!Mes jums negali būti atsakingi už paketą grįžta dėl pirkėjo problema (pavyzdžiui, kaip iš namų, neteisingas adresas ir kt.)

Kinija Paštu trunka 2-3 savaites, mes negali būti atsakinga už stebėjimo ir prašome teigiamai, kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu jums nereikia gauti.Mes negali būti atsakinga už prarasti ar išvis stebėjimo įrašus Kinija Paštu.

Jei u wanna pasirinkti, saugesnis ir greitesnis būdas, pvz., EMS, Prašome Apmokėti už papildomą mokestį.EMS paprastai trunka 5-7 darbo dienos su pilna įrašų.

2)mes negali būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas,strike,force majeure ir t. t.

3)Kaip pirkėjas,tai yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote pavedimą iš užsienio,mūsų kaina neturi būti apmokestinamos PVM,ar kitų rankena mokesčius.

Sąlygos:

1. Prašome pranešti mums per 15 dienų (pagal išsiuntimo data).

2. Parodyti elementus, kurie PRIVALO turėti visus originali pakuotė ir priedai.

3. Grįžti pašto ir draudimo mokestis yra negrąžinamas ir atgal daiktų.

4. Returne/biržos vežimo kokybę, mes tiekti po techninės priežiūros paslaugų kokybės problema(prekių grąžinimo arba keitimo nauja siunta).

Modelio Numeris GEN-3
Prekės Pavadinimas DREAMY ANT
Funkcija Priekinės & Galiniai
Tipas ŠAUTUVAS
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Tactcal KARABINAI AR15 AR10 .223 .308 M4/M16 Gen3-M AR Lankstymo Akcijų Adapteris Šautuvas Imtuvas Pratęsimo Aliuminio Medžioklės Priedų

Tactcal KARABINAI AR15 AR10 .223 .308 M4/M16 Gen3-M AR Lankstymo Akcijų Adapteris Šautuvas Imtuvas Pratęsimo Aliuminio Medžioklės Priedų

Panašūs produktai