Atnaujintas Toli Infraraudonųjų Spindulių Sauna Antklodė Tampus Skaitmeninis Šilumos Sauna, Antklodė, Kūno Shaper Svorio Fitneso Sauna Antklodė


Nauja prekė

€266.64



Žymos: garo pirtis, dietos pigułka, emf blanket, reggee gobtuvu antklodė, aušintuvas antklodės, antklodė šilumos, didelis pagalbos antklodė, infraraudonųjų spindulių pirtis kambarys, antklodė šilta, tuščias nėrimo antklodė.

Patobulinta Versija Tolimųjų Infraraudonųjų Spindulių Sauna Antklodė, Tampus, Rankovės Dizainas, Skaitmeninis Šilumos Sauna, Antklodė, Kūno Shaper, Naudotas Svorio Ir Fitneso (Su 2 Rankovėmis)

* Ar ➤galinga Funkcija: Prašome atkreipkite dėmesį, kad nėra joks mygtukas, baterijos nuotolinio valdymo, prašome nusipirkti ją sau.Tolimųjų infraraudonųjų spindulių audinių skleidžia 9-14 µm toli-infraraudonosios spinduliuotės, kuri gali rezonuoti su ląstelių patį dažnį žmogaus organizmui.Pašalinti prakaitą nuo kūno pasiekti sveiko svorio netekimas poveikį.Net skirtingų miegojimo pozicijas, jis taip pat turi lankstų tempimo galimybes.

* Ar ➤išvengti Anomalijų: šildymo laidai yra suprojektuoti taip, kad atlaikytų bet tempiant ar lenkiant.Vis 85 laipsnių, automatiškai atjungti liniją, stop, šildymo ir išjungti signalą per vieną minutę, ir padidinti tolimųjų infraraudonųjų spindulių šildymo linija ir šilumos anomalija apsauga.

* Ar ➤veikimo Principas: Tolimųjų infraraudonųjų spindulių įvesti žmogaus kūno, vibruoja per didelės molekulinės grupes, ir konvertuoti į šilumos energijos, kuri padidina temperatūrą gilus odos audinius, skatina kraujo apytaką visame organizme, išvalo dienovidinių žmogaus organizme, pagreitina organizmo medžiagų apykaitą.Tai trunka tik 10 minučių numesti svorio, detoksikuoti, išgaruoti ir atvėsti, todėl nebėra sunku prarasti svorio.

* Ar ➤ergonomiškas Dizainas: sauna antklodė atitinka ergonomiškas dizainas.Galite atlaisvinkite savo rankas ir padėkite ant rankovės, o naudojant sauna antklodė.Jis turi gerą šilumos dizaino ir patogu naudotis mobiliaisiais telefonais, skaityti knygas ar skaityti laikraščių, ji saugos, apsaugos prietaisai, Kai temperatūra yra per didelis, jis bus automatiškai atjunkite maitinimo apsaugoti sauga; įrengta pažangi nuotolinio valdymo mygtukai, lengva naudoti ir lengva naudoti.

* Ar ➤aukštos Kokybės Medžiagos: išorinis sluoksnis yra pagaminti iš aukštos kokybės Oksfordo audinys, o viduje yra neperšlampamas PVC su elastinga tempimo funkcija.Ji bus neturi sukelti nemalonių temperatūra, kai šildymo.Net jei esate skirtingų miego pozicija, visas dalis antklodė bus karšta.

Produkto Aprašymas

Eksploatavimo Instrukcija:

1. Atsiskleisti sauna antklodė ir prijungti prie jo du laidai su išėjimo priimančiosios;

2. Leiskite klientui atsigulti ant antklodė ir pradėti operaciją;

3. Įjunkite maitinimą ir įjunkite jungiklį;

4. Paspauskite mygtuką, jei norite nustatyti, pasirinkite laiko funkciją ir nustatyti darbo laiko mašina;

5. Paspauskite set mygtuką, kai temperatūra 1 mirksi, paspauskite aukštyn ir žemyn klavišus nustatyti išėjimo temperatūra 1 rezultatas. Po mašina yra nustatyti, vertė gali būti automatiškai išsaugomas;

6. Paspauskite set mygtuką dar kartą, kai temperatūra 2 mirksi, paspauskite aukštyn ir žemyn mygtukus, norėdami nustatyti išėjimo temperatūra 2 rezultatas. Vertė gali būti automatiškai išsaugotas nustatę mašina;

7. Po nustatymo, darbo laiko ir išėjimo temperatūra, prašome paspauskite "S / P" mygtuką, kad pradėti mašina;

8. Po naudojimo, išjunkite mašiną ir nutraukė elektros tiekimą;

9. Švarus antklodė ir padėkite jį sausoje vietoje.

Specifikacija:

Spalva:

Medžiaga: Už Oksfordo audinys, viduje PVC

Galia: 650 w

Dažnis: 50 Hz-60 Hz

Įtampa: 110V / 220V

Į paketą įeina:

Priimančiosios *1

Maitinimo laidas,*1

Antklodė*1

Rankovės*2

Nuotolinio valdymo pultas *1 (be baterijos)

Saugiklis*2

Eilutę:

1. Įjunkite antklodė ir mašina, ir įkaitinkite juos 5 minutes prieš atvykstant. (Antklodė gali būti paguldytas metu pašildymo procesas.) Per fizinės terapijos proceso metu temperatūra paprastai yra 60°.Jei jūsų kūnas yra šaltas, galite reguliuoti temperatūrą tinkamai ir atsigulti ir garų 45-60 minučių.

2. Naudojant, rekomenduojama dėvėti plonas medvilnės pižama arba vonia, krepšių, rankšluosčių, kad sugertų prakaitą.Lankstymo yra griežtai draudžiama metu šildymo procesas, ir antklodė gali būti sulankstyti ne bus po aušinimo.

3. Per drenažo procesą, galite pridėti daugiau vandens.Nevartokite, dušas, sugauti šalta ar gerti šaltų gėrimų per dvi valandas.Priminimas: Lietingą dienų, drėgmė yra didelė, todėl naudokite mažiau.

Funkcija atsparus vandeniui, Šildomos, Anti-Pilling, NEŠIOJAMIEJI
Medžiaga 100% Nailonas
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Naudoti Namuose
Formos Rectangle
Tipas Sauna Blanket
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Rinkinys Tipas No
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

Atnaujintas Toli Infraraudonųjų Spindulių Sauna Antklodė Tampus Skaitmeninis Šilumos Sauna, Antklodė, Kūno Shaper Svorio Fitneso Sauna Antklodė

Atnaujintas Toli Infraraudonųjų Spindulių Sauna Antklodė Tampus Skaitmeninis Šilumos Sauna, Antklodė, Kūno Shaper Svorio Fitneso Sauna Antklodė

Panašūs produktai