Retro Tuščiaviduriai Žibintų Šviesos Saulės LED Lempos Nešiojamą Kabinti Projektoriaus Lempa Lauko Sodo Vandeniui Vejos Kraštovaizdžio Puošmena


Nauja prekė

€6.66

€9.25

-27%



Žymos: lempa lauko saulės, sodo lempos stovas, grybų sodinamoji, sodo lempos stulpą, židinys žibintų, žibintų gatvės, romos ramstis dekoras, žibinto lauko saulės, projektorius saulės, lempa led lauko saulės.

Hello Dear Pirkėjas,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, galime pateikti dropshipping ir didmeninės, jei turite kokių nors prašymą, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos ir paslaugų!ir mes turime mūsų pačių gamykloje.

Mes daug akcijų, jūs galite nusipirkti tiesiogiai, mes atsiųsime iš Kinijos per 24 valandas(Išskyrus Poilsio ir Švenčių dienas).

Mes teikiame daug stilių pasirinkti (detalės yra nuotraukos žemiau kainą, kiekvieno paveikslėlio yra stiliaus pasirinkimas), jūs galite pasirinkti pagal stilių nuotrauką, kuri jums patinka, ir mes išsiųsti nuotrauką pagal paveikslėlį stilių pasirinkti .Jei turite kokių nors klausimų, prieš arba po įsigijimo, prašome susisiekti su mumis ir mes atsakysime jums kaip įmanoma greičiau.linkime jums laimingų apsipirkti.

Ačiū ir nuoširdžiausi Linkėjimai.

Prašome atkreipti dėmesį:

*Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

*Spalva bus šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos rodo, kaip skirtingų kompiuterio ekrano.Tikimės, kad jums patiks juos .Dėkojame už jūsų supratimą !

JEI jums nusipirkau 2 vnt. ir daugiau,gausite papildoma 2% nuolaida.

Produkto Informacija:

1、Nuostabus Apdaila: Kaip naktis ateina, šviesos yra, ir šviesos praeiti pro drožiniai.Šviesa yra toks įspūdingas, ir gali padaryti jūsų kieme gražesnė.Labiausiai tinka dekoratyvinis apšvietimas jūsų medžiai, parkai, paviljonai, kiemuose, deniai, šalių ir kt.

2、Unikalus Dizainas: Specialios alyvuogių stiliaus ir gėlių drožyba dizainas.Tvirtas ir patvarus, metalinės konstrukcijos ir pagaminti iš vandeniui medžiagos, ji gali būti naudojama atšiaurių lauko oro sąlygų, tokių kaip lietus, sniegas ir rūkas.

3、Aplinkos Apsauga: Naudojant saulės energiją, aukštos kokybės saulės kolektorių gali automatiškai rinkti saulės energijos ir konvertuoti jį į elektros energijos per dieną, kuri yra aplinką ir taupo energiją.

4、Lengva Naudoti: sietynas yra paprasta įdiegti ir gali būti pakabinti bet kur jums patinka.Įsitikinkite, kad saulės kolektorių yra veikiami tiesioginių saulės spindulių.Jis bus automatiškai šviesos naktį.

5、Ilgos Darbo Valandos: Varomas saulės energijos.Jis bus automatiškai išsaugoti valdžią per dieną.Įmontuota aukštos kokybės 1.2 V 600mAh daugkartinio įkrovimo baterija.Jei baterija yra pilnai įkrauta daugiau nei 6 valandas po visą saulės šviesos, jis toliau bus apšviestas 8-10 valandų naktį.

Specifikacija:

Saulės skydelis: naudojant polikristalinio silicio 2V 100MA

Baterijos: AA 1.2V600mAh

LED lemputė: 1W) balti šviesos arba šiltai balta šviesa

Ryškumas: 15 liumenų

Dydis: apie 10x10x55cm

Įpakavimas: apie 11*10.5*22CM/4.33*4.13*8.66 į

Bendras svoris: apie 175G

Pakavimo Sąrašas:

Saulės Lauko Šviestuvo*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingos kameros įranga, šviesos ryškumą ir ekranas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti dydžio skirtumas.

Produktų Nuotraukos:

Sertifikavimo Nėra
Maitinimo Šaltinis Saulės
Apsaugos Lygis IP55
Yra Pritemdomi No
Prekės Pavadinimas kaigelin
Modelio Numeris Saulės Sodo LED Žibintas
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Geležies
Stilius Modernus
Parama Drop Laivyba/ Didmeninės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Garantija --
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Naudojimas ATOSTOGŲ
Savybės Vandeniui Atsparus Saulės
Elemento Tipas Vejos Lempos

Parašyti atsiliepimą

Retro Tuščiaviduriai Žibintų Šviesos Saulės LED Lempos Nešiojamą Kabinti Projektoriaus Lempa Lauko Sodo Vandeniui Vejos Kraštovaizdžio Puošmena

Retro Tuščiaviduriai Žibintų Šviesos Saulės LED Lempos Nešiojamą Kabinti Projektoriaus Lempa Lauko Sodo Vandeniui Vejos Kraštovaizdžio Puošmena

Panašūs produktai